בראוניז

מרכיבים:
500 ג’ שוקולד מריר
300 ג’ חמאה
1.5 כוס סוכר
חצי כוס סוכר חום
2 כפית תמצית ו

מרכיבים:
500 ג’ שוקולד מריר
300 ג’ חמאה
1.5 כוס סוכר
חצי כוס סוכר חום
2 כפית תמצית וניל
2.5 כוס קמח
4 כפות שוקולית
8 ביצים

אופן ההכנה

ממיסים שוקולד באמצעות קלחת נירוסטה שיובשה עם מייבש כלים ומוסיפים לאחר מכן את החמאה.
לאחר מכן יש להוסיף את הביצים תוך כדי ערבובב ואז מוסיפים את שאר המרכיבים
ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים את התערובת שנוצרה לתבנית סולתם ששומנה קודם לכן ומחממים לחום בינוני תנור ב-200 מעלות במשך
40 דקות.

מצננים ומגישים.