הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 124

החל מיוני 2016

לפני כמה שנים קיבלתי החלטה: להגיד קודם כן ואחר כך לחשוב למה לא – זה הביא אותי למקומות מופלאים. אז כשהתקשרו מסלונה והציעו לי להצטרף לפרוייקט החדש בשיתוף עם הולמס פלייס, אני חייבת להודות שחששתי, קצת הפחיד אותי, אבל אז נשמתי לרגע והחלטתי שאני אומרת כן

30/10/2019

בשנים האחרונות אני מנהלת בלוג אוכל מצליח ומנחה סדנאות וקורסים לבישול.

זה בעצם דורש ממני להתעסק עם אוכל כל יום, כל היום: אני מפתחת מתכונים חדשים, מנסה אותם, בונה תפריטים, מנחה סדנאות – בקיצור, הרבה אוכל  - וזה לא שאני מתלוננת.

וכשאוכלים הרבה גם עולים במשקל. הרבה. ובשנים האחרונות, לאט לאט הקילוגרמים התווספו. זה לא שלא ניסיתי להפטר מהם, ניסיתי: עם מסגרת, בלי מסגרת, התעמלות, קבוצות הרזיה ועוד, אבל לומר את האמת, אף פעם לא הייתה לי באמת מסגרת מהודקת, עם תמיכה מקצועית גם בתחום הגופני וגם בתחום התזונתי.

לפני כמה שנים קיבלתי החלטה: להגיד קודם כן ואחר כך לחשוב למה לא – זה עשה לי רק טוב. אז כשהתקשרו מסלונה והציעו לי להצטרף לפרוייקט החדש בשיתוף עם הולמס פלייס, אני חייבת להודות שחששתי, קצת הפחיד אותי, אבל אז נשמתי לרגע והחלטתי שאני אומרת כן.

צילום: שירה מרדר

צילום: שירה מרדר

השבוע החל הפרוייקט:

12 נשים, 3 חודשים של אימוני כושר קבוצתיים במועדון המהמם של הולמס פלייס במודיעין, עם מדריך צמוד והרבה הרבה תמיכה. אז משהו חדש מתחיל אצלי עכשיו. מבטיחה לעדכן בהתפתחויות.

צילום: אלבום פרטי

צילום: אלבום פרטי

 

צילום תמונת כותרת: יואב ניר

 

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל, מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

 

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

מוזמנים גם לאתר החדש שלי www.happyvegan.co.il ולדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח  תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול ארוחות הקונספט שאני מארחת ופעילויות נוספות שלי.

 

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

 

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי: “מדברים טבעונות בכיף

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

קדירת קציצות טופו בטטה ברוטב ירקות וחומוס ארומתי

אני בנאדם של תבשילים, אוהבת לזרוק כמה דברים לסיר אחד, לתבל ולקבל תבשיל עשיר ומגוון שכל אחד מהרכיבים מעניק את הצבע, הטעם והערכים שלו לתבשיל כולו. תבשילים כאלה תמיד...

תצוגה מקדימה

פקיילה טריפוליטאית טבעונית מדהימה עם שעועית ותרד

פקיילה היא תבשיל טריפוליטאי מסורתי, שמכינים באירועים חגיגיים או לכבוד אורחים חשובים. חברתי עדי דה ליאון הביאה לי מנת פקיילה שאמא שלה הכינה ואני פשוט התאהבתי: מדובר במנה של שעועית ותרד בבישול ארוך, במתכון המקורי יש גם בשר...

תצוגה מקדימה

קינוח קרם קשיו פירורים פריכים ופירות חגיגי

איזה כיף להכיר אנשים חדשים! לפני כמה שבועות פגשתי ממש במקרה את מירב יצחקי המקסימה מ Veggiez ואחרי שהכרנו קבענו להיפגש ולבשל קצת יחד, מפה לשם יצא סשן קינוחים מטורף. היה לנו כיף לאפות יחד, הכנו...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה