הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מיוני 2016

אני אוהבת להכיר אנשים חדשים וליצור יחד דברים חדשים. לפני כמה שבועות פגשתי את מירב יצחקי המקסימה מ Veggiez – מפה לשם יצא סשן קינוחים מטורף. אז קבלו קינוח כוסות קל ופשוט להכנה עם קרם קשיו במרקם קליל, פירורי עוגיות פריכות ופירות. שמתאים בול לחג.

24/09/2019

איזה כיף להכיר אנשים חדשים!

לפני כמה שבועות פגשתי ממש במקרה את מירב יצחקי המקסימה מ Veggiez ואחרי שהכרנו קבענו להיפגש ולבשל קצת יחד, מפה לשם יצא סשן קינוחים מטורף.

היה לנו כיף לאפות יחד, הכנו קינוחים קלילים וטעימים, שמכינים בקלות, טעימים ויפים כמו בקונדיטוריה.

אז קבלו קינוח כוסות קל ופשוט להכנה, עם קרם קשיו במרקם יוגורטי קליל וניחוח קינמון או וניל, פירורי עוגיות פריכות ופירות.
שמתאים בול לחג (אבל בעצם לכל השנה).

מרכיבים לכ-20 קינוחים אישיים

עוגיות בצק פריך:
410  גר’ קמח ( 3 כוסות מידה פחות כף)
2.5 גר’ מלח (½ כפית)
70  גר’ א. סוכר (חצי כוס+כף)
180  גר’ נטורינה* חתוכה לקוביות (¾ כוס) או 200 גר’ (¾ כוס) שמן
75  גר’ מים קרים (⅓ כוס)
2  גר’ חומץ (1 כפית)

לקרם קשיו:
2 כוסות קשיו מושרה 6 שעות במים ומסונן.
1/2 כוס מים
½ כוס סירופ אגבה או סירופ מייפל טהור (אם אוהבים יותר מתוק ניתן להוסיף עוד רבע כוס)
מיץ וגרידה מלימון שלם
כף תמצית וניל משובחת או כפית קינמון טחון

לשכבת פירות:

אפשר לגוון ולהשתמש באיזה פירות שאוהבים טריים או מקורמלים

תאנים טריות או צלויות או קוביות אגסים טריים או תפוחים מקורמלים – (מבשלים קוביות משני תפוחים, 2 כפות סילאן, כפית קינמון)

לזיגוג: (לקבלת ברק ומראה מקצועי)

2 כפות ריבת משמש חלקה מומסת במעט מים רותחים

מכינים פירורים:
מערבבים קמח, מלח, אבקת סוכר ונטורינה או שמן עד שנוצרים פירורים עבים.
מוסיפים מים וחומץ וממשיכים לעבד רק עד שנוצר בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ושולחים להתייצבות במקפיא למשך 30 דקות לפחות.
אחרי חצי שעה מוציאים ומרדדים לריבוע גדול בעובי 0.5 ס”מ.
קורצים עיגולים עם קורצן עוגיות ומסדרים על תבנית התנור מכוסה נייר אפייה.
אופים בחום של 180 מעלות יד שמשחים מעט כ 15-20 דקות.
מצננים.

 

מכינים את קרם הקשיו:
טוחנים בבלנדר חזק קשיו, מים, לימון ומייפל עד למחית אחידה וחלקה ללא גרגרים.
מוסיפים קינמון או וניל.
מעבירים לשק זילוף.

 

מרכיבים את הקינוח בכוסות:
מרסקים את העוגיות לפירורים גסים עם מערוך.
ומניחים בכוסות עד לגובה 1/3 כוס.
מזלפים מעל קרם קשיו.
מסדרים פירות בצורה יפה מלמעלה.

מברישים בזיגוג ריבת משמש או מזלפים מעט מייפל ומפזרים עוד פירורים.

  • הנטורינה היא תחליף מרגרינה משמן קוקוס והיא מעניקה לבצק פריכות נהדרת הדומה לחמאה.

 all-tarts

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

 

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

מוזמנים גם לאתר החדש שלי www.happyvegan.co.il ולדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח  תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול ארוחות הקונספט שאני מארחת ופעילויות נוספות שלי.

 

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

 

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי: “מדברים טבעונות בכיף

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה