//כמוסות ואבקת קולגן לשיפור מראה העור//
טרנד הקולגן נמצא בשיאו ולמדפי הפארם הצטרפו בימים אלה אבקת קולגן וכמוסות. כידוע, הקולגן הוא החלבון העיקרי שיש לנו בעור ותפקידו להקנות לעור יציבות, גמישות ולחות, רק שמשנות העשרים המאוחרות קצב ייצור הקולגן בגופנו פוחת, והעור מתחיל לאבד את הנפח והברק הטבעיים שלו.
חברת סולגאר מציעה כמוסות שהן שילוב של קולגן וחומצה היאלורונית, ולדבריהם המוצר נבדק במחקר קליני שבדק נשים בטווח הגילאים 35-60 בפרק זמן של 12 שבועות והתוצאות הראו הפחתה משמעותית בסימנים ויזואליים של הזדקנות עור הפנים ושיפור ניכר גם במראה הקמטים וביובש העור.
חברת קולגן פלוס (שרונית יודקביץ שותפה בה וגם הפרזנטורית שלה), מציעה את מוצר הדגל שלה – קולגן פלוס ATLANTIS. לדברי היצרן מדובר במוצר מהפכני שנותן מענה לעוסקים בספורט, לסובלים מכאבי ודלקות פרקים וכמובן גם למי שרוצה מראה צעיר יותר. המוצר מגיע באבקה (כשרה) שמוהלים במשקה קר או חם.
האם זה עובד? אשרי המאמינה. שתי נסייניות ניסו את שני המוצרים (כל אחת קיבלה גם את האבקה וגם את הכמוסות) והדעות חלוקות: אחת אומרת שרואים שיפור והשנייה אומרת שהיא לא מבחינה בשינוי משמעותי. לבחירתכן.
מחירים: 189.90 שקלים ל-30 כמוסות של סולגאר, להשיג ברשתות הפארם | 220 שקלים למארז של 30 שקיות של קולגן+. להשיג באתר www.collagenplus.co.il
*
//מסקרה מעבה במחיר מצחיק//
מותג האיפור קטריס, השיק קולקציית איפור חדשה במהדורה מוגבלת: GO BOLD – GO GOLD, הכוללת מוצרי איפור חדשניים ומקצועיים בהשראות בירות האופנה בעולם.
בקולקציה סומק מולטי צבעוני זוהר, צללית מוזהבת משגעת, שפתונים ולקים בגוונים נוצצים, פריימר ועוד. אבל אנחנו אהבנו במיוחד את המסקרה המעבה שהצטיינה בעמידות מעולה לשעות רבות. המסקרה יוצרת ריסים מודגשים ללא גושים והמברשת נוחה. ההתאהבות הייתה מושלמת כשגילינו שהמוצר האפקטיבי מגיע במחיר משמח במיוחד.
מחיר: 23 שקל, להשיג בלעדית ברשת BE.
*
//ליפסטיק מושלם לסלפי//
ג'ייד השיקו קולקציית איפור חדשה בשם SELFIE COLOR COLLECTION, שמציגה אוסף של צבעים ומרקמים בהשראת הטרנדים האחרונים שנצפו על המסלולים בשבועות האופנה בפריז ובניו-יורק.
כל מוצרי האיפור בקולקציה, שכוללת סמקים, צלליות ושפתונים, עוצבו במחשבה על כך שכולנו התמכרנו לצילומי סלפי. ובאמת, הליפסטיק שניסינו, מתוך סדרה של 14 גוונים, נראה מדהים בסלפי שעשינו. שפתון עשיר בלחות במרקם קרמי שממש כיף למרוח וגם בעמידות מצוינת עם פיגמנטים חזקים שנתפסים היטב על השפתיים. יופי של מוצר.
מחיר: 79.90 שקל, ניתן להשיג ברשתות הפארם, בתמרוקיות המובחרות ובחנות האונליין.
*
//שמפו ומסכה לשיער צבוע שעבר החלקה//
במחקר שערך מותג השיער טרזמה לאחרונה, עלה כי 15% מהנשים בישראל מעל גיל 18 עושות החלקה וכ-80% מהמחליקות גם צובעות את שיערן. מבחר מוצרי הטיפוח לשיער מוחלק בפארם מצומצם מאוד והסדרה החדשה היא בשורה משמחת.
מדובר בסדרת מוצרים ממש טובה, ששמחתי לנסות בעצמי לאחר שצבעתי את השיער המוחלק שלי. השמחה הייתה אפילו גדולה יותר כשגיליתי שהמוצרים לא נופלים באיכותם ממוצרים יקרים (שבהם אני משתמשת בדרך כלל). מדובר בחיסכון של מאות שקלים. השיער נראה טוב, רך ונעים והצבע נשמר ולא דוהה.
מחיר: שמפו 23.90 שקל, מסכה 34.90 שקל, ניתן להשיג בסופר-פארם, בסניפים ובאונליין.
*
//מסכת בועות מבעבעת//
PAYOT השיקו מסיכת פילינג חמצן – Bubble Mask Peeling, המכילה קוקטייל אוכמניות, תפוזים ולימון – פירות המאיצים את התחדשות תאי העור. המסכה מגיעה בטקסטורת ג'ל שבמגע עם העור הלח הופך לקצף בועות ואמור לטהר את העור ועל הדרך להחדיר חמצן ולחדש אותו. נסיינית המדור ניסתה והתאהבה. השימוש במסכה העדינה מפתיע בתוצאות טובות, העור חלק, גמיש ורך ונראה ממש טוב. מומלץ להשתמש פעם עד פעמיים בשבוע.
מחיר: 79 שקל למארז המכיל 10 מסיכות חד-פעמיות, להשיג בלעדית בסופר-פארם.
*
//מגבונים להסרת איפור//
TONYMOLY, מותג הקוסמטיקה הקוריאני המוביל בעולם, משיק את מגבוני פרו-קלין המועשרים בשמני ניקוי עדינים (זית, מקדמיה, ארגן, חוחובה, אבוקדו) ותמצית לוונדר מרגיעה.
נסייניתנו הספקנית מדווחת שהם מצליחים לנקות ביעילות איפור וגם מנקים ביסודיות את העור ומשאירים אותו רענן ונינוח, כך שהיא השתמשה בהם גם בבקרים קרים במיוחד במקום שטיפת הפנים הקבועה.
מחיר: 24.90 שקל, להשיג בסופר-פארם ובאתר.