מי?
מותג הנעליים והתיקים הישראלי הותיק "דניאלה להבי" שמנוהל קריאטיבית מאז מותה על ידי בנה וממשיך דרכה – אורי להבי
מה?
קולקציית אביב קיץ 2018
סגנון
תיקי ונעלי עור יוקרתיים עם תשומת לב לפרטים הקטנים
תמונות הקמפיין בכיכובה של הפרזנטורית אניה בוקשטיין צולמו שבועות ספורים לפני שפרסמה באינסטגרם שהיא נמצאת בעיצומו של הריון ראשון. ייתכן וזו הסיבה שברוב התמונות הבטן שלה מוסתרת מאחורי התיקים, אבל כנראה שלא היינו מנחשים. שיהיה במזל!
מה בקולקציה?
בית דניאלה להבי מציג לאביב-קיץ קולקציה בשם "מגלה את אפריקה" שעוצבה בהשראת מגלת הארצות פורצת הדרך מהמאה ה-19 – אלכסנדרין טינֶה. מסעותיה של טינה התרכזו באפריקה והיא הייתה האשה הראשונה בהיסטוריה שניסתה לחצות את הסהרה (כשהיא רכובה על סוס ולבושה בבגדים מחוייטים שאפיינו את התקופה). בהשראתה מחברת הקולקציה החדשה בין עבודות יד אפריקאיות מסורתיות, שפת לבוש מערבית, אלמנטים מעולם הרכיבה וטכנולוגיה מתקדמת.
המוטיבים האפריקאים המסורתיים שמשולבים בפריטים וביניהם טכניקות של ליפוף, חיתוך וניקוב, קליעה, אריגה, קיפול, פרימה וקשירה, נוצרו כולם בעבודת יד בשיתוף פעולה עם בית מלאכה ואמני מלאכת יד אפריקאים והגזרות הקלאסיות של תיקי המסעות עוצבו מחדש בחומרים רכים. גם הלבוש של טינה במסעה היווה השראה למעצבי המותג, למשל בנעלי אוקספורד, שילובי טקסטילים בנעליים ובתיקים ובטנות פסים. מעולם הרכיבה הגיעו אביזרי מתכת ורצועות בהשראת אוכפים.
כל הפריטים בקולקציה (תיקים נעליים ואביזרים), עוצבו בצורה פונקציונלית (מאבני היסוד של המותג), כדי ללוות את הלקוחות מבוקר עד ערב ולמלא מגוון של צרכים. תמצאו כאן תיקים קלילים ליום יום, לעבודה וללימודים, תיקי ערב במבחר גדלים ונעליים שמאפשרות נעילה ממושכת, אחיזה טובה בכף הרגל וצעידה לאורך זמן.
טווח מחירים: נעליים- 690-1,250 שקל, תיקים- 490-2,500 שקל, צמידים- 95 שקל, צעיפים- 190-350 שקל, ארנקים- 169-590 שקל.
להשיג ברשת חנויות דניאלה להבי ובאתר
***
מי?
רשת האופנה הישראלית Sack's
מה?
קולקציית אביב קיץ 2018
סגנון
שיק בוהמייני בטאץ' אורבני
מה בקולקציה?
הסגנון הבוהמייני של סאקס מתחבר העונה לאווירה רומנטית של טיול ב"גנים סודיים" בין פרחים אדומים וצמחייה עשירה ולצדה השראות מהטבע המדברי וכמובן, כנהוג במותג, השפעות אוריינטליות מסורתיות. כל אלו מועברים, ביחד ולחוד, בפריטים מבדים טבעיים בצבעוניות אביבית ומדברית והדפסים מקוריים שעוצבו בסטודיו של סאקס.
בולטות בקולקציה שמלות מבדים דקיקים בגזרות שונות, חלקן בגזרות A נשפכות ואחרות עם כיווצים עדינים במותניים, חולצות בוהמיניות עם עיטורי פרנזים, רקמות וקרושה ושרוולים מתרחבים וחולצות טי מבדים נושמים, ג'קטים ומכנסיים בהשראת בגדי ספארי עם כיתובים שחורים, מכנסי כותנה נעימים באורך הקרסול ומכנסי פשתן עם חגורת קשירה, תיקי שק ותיקי פאוצ' קטנים וקולקציית בגדי עור צבעוניים שמתרחבת מעונה לעונה וכוללת טופים, מכנסיים, חצאיות ושמלות.
כפי שכתבנו גם בפעמים קודמות, על אף שבכל עונה מציגים בסאקס סיפור השראה חדש בסופו של דבר הקולקציה שמגיעה לחנויות אינה שונה בהרבה מקודמתה, כיון שמעל כל השראה עונתית עומד הסגנון המאוד מובחן של המותג. אין בזה בהכרח רע, נהפוך הוא, כשמותג מצליח ליצור לעצמו זהות כל כך ברורה מדובר בהצלחה ולקוחות המותג המסורות, יהנו ממנו מאוד גם העונה.
טווח מחירים: מכנסיים:368 – 798 שקל, חצאיות: 560 – 668 שקל, שמלות: 398 – 1328 שקל, חולצות: 198 – 698 שקל, נעליים: 485 – 680 שקל, תיקים: 238 – 1018 שקל, קולקציית עור: החל 578 – 1680 שקל
להשיג ברשת החנויות ובאתר: https://sacksfashion.com
***