הבלוג של איילת השחר סגל

שחר של יום חדש

איילת השחר סגל, אם ל- 2 חיילים (דור ואורי), ולאיתי בן ה 9, כן כן מאותו בן זוג מהמם בשם גיל. בעלת עסק עצמאי בשם "דעת קהל" המספק תוכן איכותי לאירועים. אוהבת אופנה וגם עובדת ב"ליאת ומירב" בגדי מעצבים בכפר סבא... +עוד

איילת השחר סגל, אם ל- 2 חיילים (דור ואורי), ולאיתי בן ה 9, כן כן מאותו בן זוג מהמם בשם גיל. בעלת עסק עצמאי בשם "דעת קהל" המספק תוכן איכותי לאירועים. אוהבת אופנה וגם עובדת ב"ליאת ומירב" בגדי מעצבים בכפר סבא הירוקה. אוהבת לבשל,המטבח משמח אותי ואין לדעתי תבלין שלא מצוי במגירת התבלינים שלי.

עדכונים:

פוסטים: 67

החל מינואר 2017

אני לא חסידה גדולה של פרג, אבל את העוגה הזו אי אפשר להפסיק לאכול

24/02/2018

כבר שנים שאחותי הגדולה צועקת עלי (היא יודעת את המלאכה), שאלך לעסוק באופנה, היא יש לומר לא הולכת לרכוש בגדים בלעדי.

היא מתקשרת אלי, פוסחת על הגינונים של מה שלומך אחותי ואומרת: “מחר בבוקר יש לי חצי יום פנוי, חייבת בגדים, תפני את היומן”.

אחות אחת יש לי ואני אוהבת אותה עד מאד, ברור שמפנה את זמני ויחד אנו הולכות למסע רכישות.

יש לנו הסכם לא כתוב, היא הולכת איתי לקנות ריהוט ודברים לבית ואני דואגת להלביש אותה.

אני אוהבת אופנה ואוהבת נשים והחיבור הזה (וגם אחותי שלא הרפתה), גרם לי להתקשר לליאת דנאי לפני כשנתיים, כששמעתי ש”ליאת ומירב” פתחו סניף בכפר סבא הירוקה, ממש ליד ביתי.

זו הייתה אהבה ממבט ראשון.

את “ליאת ומירב” הקימו ליאת דנאי ומירב פרנקל לפני כ – 16 שנה וסניף הדגל שלהן נמצא בקרית שאול (ליד בית העלמין), כמה שנים מאוחר יותר נפתח סניף נוסף בכפר מל”ל והאחרון לפני כשנתיים בכפר סבא הירוקה.

עוגת פרג 10

הקונספט הוא שהן מחזיקות בגדי מעצבים במחירים שווים לכל נפש, ניתן למצוא שם אופנה במיטבה, לכל הנשים, בכל הגילאים ובכל המידות.

עוגת פרג 11

אי אפשר שלא להתאהב בליאת ומירב, הן שתי נשים חזקות וראויות להערצה, הן מנהלות 3 סניפים ביד רמה ובאהבה ענקית ויש בניהן שותפות שאינה מסתיימת רק בעסקים, הן חברות טובות בחיים עצמם.

הן ההוכחה החיה לכך שנשים יכולות לעשות כמה דברים במקביל ובו זמנית, ניתן לצפות בשתיים האלה סוחבות שקים של בגדים, מדברות בטלפון עם ספקים, מטפלות בעיצוב החנויות, מקפלות ,תולות ומסדרות והכל תמיד עם חיוך וקסם השמור רק להן.

אם אתן מחפשות לרכוש בגדים טובים ויפים ולא לפשוט את הארנק והכיס, הן הכתובת!

————————————————————————————————————————————————

אני לא חסידה גדולה של פרג, מעדיפה אזני המן עם מילוי תמרים או שוקולד, שקדים או כל דבר חוץ מפרג.

אבל את עוגת הפרג הזו, שקבלתי מליאת דנאי, אי אפשר להפסיק לאכול, שלא לדבר על בני ביתי שמחסלים אותה ברגע שהיא יוצאת מהתנור.

הסוד שלה טמון בפיזור השוקולד המריר.

אז מה צריך:

3 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס פרג טחון

עוגת פרג 3

1 כוס מיץ תפוזים

1 כוס שמן

עוגת פרג 1

1 כוס קוקוס

גרידה מתפוז אחד (לא חייבים)

קורט מלח

1 כוס קמח תופח

חבילה וחצי שוקולד מריר

איך מכינים:

מקצפים 3 ביצים עם סוכר לקצף בהיר ותפוח.

מוסיפים את הפרג, השמן, מיץ התפוזים, גרידת התפוז והמלח וממשיכים להקציף במהירות נמוכה.

מפסיקים את ההקצפה ומוסיפים את הקוקוס והקמח בתנועות קיפול.

התערובת מתאימה ל 3 אינגליש קייק או לתבנית בקוטר 28.

אם אופים בתבניות אינגליש קייק, האפייה אורכת כ – חצי שעה (אפילו פחות) בתנור שחומם מראש ב – 180 מעלות.

אם אפיתם בתבנית אחת האפייה תארך קצת יותר.

בכל מקרה קיסם צריך כמובן לצאת יבש.

והנה הסוד: שתי דקות לפני סיום האפייה מוציאים את העוגות מהתנור מפזרים קוביות שוקולד מריר על העוגות (בערך 8 קוביות לעוגת אינגליש קייק) ומחזירים לתנור.

עוגת פרג 5

בסיום האפייה מורחים את השוקולד על פני כל העוגה/ות.

עוגת הפרג הזו, אין דברים כאלה.

עוגת פרג 7

בתיאבון!!

 

עוד מהבלוג של איילת השחר סגל

תצוגה מקדימה

תבשיל אורז עם קליפות תפוז מסוכרות צימוקים פיסטוקים וזעפרן

אוטוטו הוא מגיע החג הזה, שאני כה אוהבת, יום הולדת לאילן, הלא הוא טו בשבט והוא ללא ספק אחד החגים היפים בשנה. יש בו סוג של התחדשות והמנהג העיקרי בו הוא נטיעת עצים, הטבע לובש ירוק והשקדיות הפורחות, ממלאות לי את הלב בשמחה. הטבע...

תצוגה מקדימה

גאורגיה הקסומה וחצ'פורי טעים כל כך

זה קורה כל שנה בסביבות ינואר שאנו מתכנסים לישיבה דחופה, שאותה בדרך כלל מכנסת אחותי, שנושאה הוא: לאן ניסע השנה?! דומה שהשנה רעיונית היינו בסרילנקה, קוסטה ריקה, סין ואם אני לא טועה גם קנדה הייתה על הפרק. אחותי (סמנכ"לית ...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה