הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

אצבעות מופלאות של תרד עם גבינת פטה. השילוב המתבקש בין התרד והפטה הופך את המנה למופלאה.

29/02/2016

12801388_10207053682235291_6136190269200093908_n

המצרכים לאצבעות:

300 גרם תרד חלוט (להרתיח מים, להכניס למים הרותחים עלי תרד שטופים היטב ולבשל 2 דקות. להעביר למים קרים ולסנן חצי שעה. לסחוט היטב בין 2 הידיים)

1 ביצה

1 כוס קמח לבן

4 כפות גבינת מוצרלה מגורדת

100 גרם גבינת פטה מגורדת

לטבילה לפני טיגון:

1 ביצה מעורבבת עם 2 כפות מים

1/2 כוס קמח

1 כוס פירורי גרסיני של מאסטר שף – הכי מומלץ לאצבעות הללו

לטיגון:

שמן עמוק

להכנה:

12802729_10207053682555299_5627848768545131476_n

1. להכניס את התרד החלוט והסחוט היטב (חשוב מאוד להצלחת המתכון) לקערת המג’ימיקס ולמעוך בכמה פולסים קצרים.

12799128_10207053682955309_6336355805843644621_n

2. להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים. לערבב היטב ולשים לשעה במקרר – לצינון.

12776728_10207053790918008_638691863_o

3. ליצור צורת אצבעות.

4. להכין 3 קערות. אחת עם קמח, אחת עם פירורי גרסיני ואחת עם ביצה מעורבבת במים.

12787352_10207053790678002_1748813378_o

5. לטבול כל אצבע בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי גרסיני.

6. לטגן בשמן עמוק עד הזהבה.

12790889_10207053682635301_3798530826062662657_n

7. לשים על נייר סופג לספיגת עודפי שמן. להעביר לצלחת הגשה ו…… ב ת י א ב ו ן

********* הכי כיף לאכול עם יוגורט ליד – מעדן!

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה