הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

פסטו כתום, עדין מאוד בטעמו, מיוחד ובעיקר טעים עם פסטות, צנימים וכריכים. איטליה זה כאן!

30/11/2015

12310638_10206467797588541_7863692618890879588_n

למצרכים:

300 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות

3 שיני שום

2 כפות עלי נענע

4 כפות פרמזן מגורד

50 גרם אגוזי מלך

6 כפות שמן זית

מלח

1/2 כוס מים רותחים

להכנה:

1. לחמם מחבת עם 6 כפות שמן זית. להוסיף את קוביות הדלעת ולטגן תוך כדי ערבוב עד לריכוך כמעט מלא. לערבב כל העת תוך כדי הטיגון, אם יש צורך, להוסיף מעט מים תוך כדי. כל פעם מעט. לקרר.


12325115_10206473567332781_1692346852_n

2. לקערת מעבד מזון להוסיף את האגוזים, השום, הפרמזן, הנענע והמלח (בערך כפית) ולמעוך עד לקבלת משחה. אם רוצים שהפסטו יהיה דליל יותר, יש לבזוק תוך כדי העיבוד שמן זית.

לשמור בקירור עד לשימוש.

12319345_10206473567292780_1011724792_n

בתאבון :)

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה