הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

פסטו ברוקולי משגע בטעם עדין, מיוחד ומפתיע בהחלט! מנה איטלקית נהדרת לפסטה

12/11/2014

DSC_0551למצרכים:

400 גרם ברוקולי מבושל ומסונן (מעט יותר מאל דנטה לא להרוג אותו לגמרי :) )

6 שיני שום

30 גרם אגוזי מלך

30 גרם צנוברים

50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

1 כפית מלח

מיץ מ-1 לימון

כחצי כוס שמן זית

להכנה:

DSC_0543

לשים את כל המצרכים (למעט השמן זית) במעבד מזון ולהפעיל אותו על מהירות בינונית.  להוסיף את שמן הזית תוך כדי פעולתו בקילוח דק עד שמקבלים רוטב במרקם משחתי וחלק.

על מנת לדלל את הרוטב אם רוצים לשדך אותו לפסטה, ניתן להוסיף מספר כמות ממי הפסטה המבושלת. נהדר עם פסטה, כממרח על טוסט או כמילוי לקיש.

*** הצעת הגשה: אני בישלתי פסטת קונכיות גדולות ומליאתי אותן בפסטו, עם מעט פרמזן מעל – מושלם!

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב

 

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה