הבלוג של אלונה זוהר

אוכל שבא מהלב

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני... +עוד

אמא לשלושה ילדים מקסימים- יונתן מיכל ויהל. מעצבת גרפית ביום, חולמת על מתכונים חדשים ואוכל בלילה, ומיישמת בכל רגע אפשרי... יש לי חלום אחד גדול הקשור לאוכל - אולי יום אחד עוד תהיו שותפים לו :) בינתיים, עקבו אחרי, מעניין וצבעוני פה, תמיד....

עדכונים:

פוסטים: 751

החל מאוקטובר 2013

מנה נפלאה של פסטה עם תרד טורקי, גבינות וצנוברים קלויים, מכינים ומיד מגישים!

27/10/2014

DSC_0394למצרכים:

1 חבילת פסטה (מבושלת לפי הוראות יצרן)

1 חב’ תרד טורקי (אפשר גם תרד רגיל) שטוף היטב מבוץ וללא הגבעולים

1 בצל קצוץ לקוביות

מיץ מחצי לימון

50 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות (אפשר יותר)

4 כפות גבינת פרמזן מגורדת

4 כפות גבינת פיקורינו מגורדת (אפשר להחליף בקשקבל למי שאין)

מלח, לפי הטעם (לא לשכוח שהגבינות מלוחות)

3 כפות צנוברים

להכנה:

1. לחמם היטב מחבת. להוסיף 2 כפות שמן זית ואת התרד (לא צריך לייבש אותו) לטגן עד שהתרד יתרכך. להוציא אותו לקערה בצד.

DSC_0393

2. להוסיף למחבת 2 כפות שמן זית (אם יש נוזלים מהתרד לשפוך אותם לפני הוספת השמן) ולחמם אותו. להוסיף את הבצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את התרד, לטגן יחד 2-3 דקות. להוסיף את הלימון והמלח (לא לשכוח שמוסיפים גבינה מלוחה) ולבשל יחד תוך כדי ערבוב עוד 2 דקות. לכבות את הגז.

3. לשים את הצנוברים במחבת יבשה ולטגן אותם תוך כדי ערבוב (לא צריך להוסיף שמן) עד שישחימו – להיזהר שלא יישרפו.

4. להכין צלחת הגשה, לשים בתוכה את הפסטה, מעל לשים את התרד, גבינות והצנוברים. כל כך טעים….. :)

*** אם אין תרד טורקי ניתן להשתמש בתרד רגיל רק להוסיף לבישול עוד 3 דקות.

DSC_0397

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב

עוד מהבלוג של אלונה זוהר

תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד אלוהית

שמי אלונה ואני קונדיטורית (מודה באשמה). למדתי קונדיטוריה, עבדתי כקונדיטורית, פתחתי קונדיטוריה עבדתי בה וסגרתי אותה. עם סגירתה הפסקתי לאפות. לכל אחד חלום ילדות, שלי היה...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

שניצל תירס אפוי

למצרכים: 4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים) 5 כפות קמח תופח 3/4 כוס פירורי לחם 2 ביצים 1 קופסאת שימורים של תירס (אני...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

קרם ריקוטה עם משמש ותות שדה

בימות הקיץ החמים, כשממש חם ואין חשק להדליק את התנור, אין חשק לעמוד במטבח ולהשקיע בעוגה עם 8 שלבים, יש לי פיתרון נפלא, זריז, קליל, טעים במיוחד – קינוחי כוסות. קינוחי כוסות יכולים להיות בכל הטעמים, בכל הצבעים, בכל הסגנונות הן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה