הבלוג של עדי רימל - הפינוקים של עדי

addirimel

אמא לשלושה, קלינאית תקשורת ומבקרת מסעדות.כותבת על כל הדברים שמפנקים אותי ואת משפחתי :קולינריה, תרבות, טיולים, צרכנות.

עדכונים:

פוסטים: 139

החל מיוני 2013

אומרים שכשנהנים הזמן עובר במהירות, אבל אין לי דרך להסביר איך 21 שעות מענגות בקרלטון תל אביב נמוגו כלא היו. לכן לצורך הכתבה ישבתי עם בעלי לשחזר את החוויה וגם לו היה קשה להיזכר בפרטים. כאילו שנינו בהאנג אובר, צונחים אל המציאות כמו זוג מאוהב שחוזר מירח דבש בברצלונה הישר אל העבודה.

10736013_10202356072533917_1342106847_n

אם לא היו התמונות הייתי נשבעת לכם שקרלטון תל אביב לא באמת קיים במציאות שלנו, אלא כמו במטריקס, מדובר במציאות מקבילה של אנשים שיש להם זמן וכסף בשפע ויכולים פשוט לעצור את העיר, לרדת לכוס קפה משובח מול הים ובקצב שלהם לחזור לאט לאט למרוץ החיים.

10743558_10202360439603091_242851367_n

אחרי הקדמה כזו אתם בטח שואלים את עצמכם האם הכותבת הגיעה לראשונה בחייה לבית מלון? ואם לא, מה הכניסו לה בתה הקר שהגישו לה בלובי והאם קרלטון עושים גם משלוחים של החומר המשובח הזה.
פתחנו את השהות שלנו במלון כמו אורחי Vip עם צ’ק אין אישי. מה זה אומר? שלא צריך לעמוד ליד הדלפק ולחכות שהפקידה תסיים את שיחת הטלפון, אלא פשוט להתרווח על הכורסאות המפנקות של הלובי, להתענג על נשנושים טעימים ולתת לפקידה למלא את הטופס. שאלתי את הפקידה מי זוכה לצ’ק אין והיא אמרה: אורחים רמי דרג, אנשי עסקים חשובים ואורחים שהמלון חפץ ביקרם (מכיוון שאין לי דרג ואין לי עסקים אני מניחה שאני שייכת לקטגוריה השלישית ותודה לסלונה על חסדים קטנים).

10726555_10202356053293436_2069832004_n

 מכאן עשינו סיור במלון, ויש הרבה מה לראות. נתחיל מהקומה החמישית, שם ממוקם חדר הכושר והספא, שם התפנקתי במסג’ משגע.

10735983_10202356667508791_441820911_n

10733449_10202356659748597_1237801539_n

מכאן עברנו לקומה ה-14, קומת רויאל, שם היה החדר שלנו ולא פחות חשוב מכך – טרקלין העסקים המפנק. עם אוכל מצוין, עיתונים מכל העולם, מחשבים ושירות מעולה.

10728562_10202356186496766_1043426280_n10743600_10202356185536742_466398374_n

עלינו עוד קומה לגג המלון והרגשנו על גג העולם. מצד אחד, בריכה מהממת עם נוף מושלם. מצד שני, מסעדת בלו סקיי של מאיר אדוני, עם אוכל שעושה לכם חגיגה בפה. יותר מזה אנחנו לא צריכים.

20141021_09010120141021_090024

אחרי לילה של תענוגות (לא מה שאתם חושבים. מספיק לי חיבוק מבעלי בשביל להגדיר את זה לילה של תענוגות), קמנו בבוקר לארוחת בוקר שכולה חלום.

 20141021_091122

הארוחה (שפתוחה גם לאורחים חיצוניים במחיר של 120 שקל) כוללת מבחר רחב של מיצים טריים, סלטים, גבינות, קינוחים ואפילו פרוזן יוגורט מעולה. והכי חשוב: זה קורה ממש על הים. ארוחה כזו לא שוכחים במהירות.
אחרי כל מה שעברתי, אתם יכולים להבין מדוע הצ’ק אאוט לקח לי 40 דקות. לא בגלל התור. פשוט עמדתי בלובי וניסיתי לגנוב עוד כמה דקות מהיופי הזה לפני שאני חוזרת לשגרת היום. הפקידה בלובי שאלה אותי אם אני מחכה לעזרה עם המזוודות (כמה מזוודות יכולות להיות לאורח של 24 שעות?). ניסיתי לחשוב על תשובה שנונה וכל מה שיצא לי זה: אני צריכה עזרה לחזור לעבודה….

עוד מהבלוג של עדי רימל - הפינוקים של עדי

תצוגה מקדימה

המתוקים של פסקל

כשבוע לפני ראש השנה הוזמנתי להשקה חגיגית של ספרה החדש של פסקל פרץ רובין: "פסקל מגישה: נדוניה - הקשר העדתי המתוק". כדי לחגוג עם פסקל, הגיעו להשקה שנערכה בבית משפחת שטראוס בכפר שמריהו, חברים קרובים ואושיות מעולם הקולינריה...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

מאסטר וודינג - איך לא חשבו על זה קודם?

האימהות שבינינו ודאי מכירות את הפלא הזה, שכשאנחנו בהריון, פתאום אנחנו לא מחמיצות אף אושה בהריון ברחוב, פתאום נראה כאילו כל העולם ואשתו בהריון ובכלל שום דבר לא מעניין חוץ מהריון. דבר דומה קרה לי עם החתונה: מהיום שהכרזתי...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

סוזי סורפרייז

  נתחיל בווידוי: מי שמכיר אותי ודאי יודע שבשלנית – אני לא. טרם  נישואי, היה זה הפרט הראשון שהצהרתי בפני כל מחזר פוטנציאלי: "אם אתה מחפש אישה שתבשל לך כמו אמא, חפש אצל אחרות". למזלי, יכולת הבישול שלי, לא הייתה סוגיה שהעסיקה...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה