להכין לבד גלידת תות

איך תכינו לבד בבית ובקיצור, גלידת תותים סופר-דיאטטית ונטולת לקטוז. הגר שפר, ד"ר לנטורופתיה ומומחית דיאטה, מפנקת

21/06/2011
הגר שפר קבלו עדכונים מהגר
  • RSS
» זה מתחיל בחצי קילו תותים ושני חלבונים. גלידת תות

גלידה טעימה עם 0.5 אחוז שומן בלבד, קלה להכנה ומשמשת כקינוח מצוין שהוא גם פרווה.

4 מנות:

קלוריות למנה: 179

פחמימות למנה: 40

חלבון למנה: 3

שומן למנה: 0.5

.

חומרים:

חצי קילו תותים

2 חלבוני ביצים

3/4 כוס סוכר

.הכנה:

מרסקים את התותים במעבד מזון ומעבירים לקערת הקצפה של מיקסר.

מוסיפים את החלבונים ומקציפים לאט.

מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה, עד לקבלת מרקם אחיד.

מקפיאים ומקבלים גלידה נימוחה, טעימה ובריאה.

.

ד"ר הגר שפר ND, ד"ר לנטורופתיה ומומחית לתזונה ודיאטה

לפייסבוק של הגר שפר




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה