עוגת גבינה ושוקולד קרה

עוגה יפהפיה וקלילה להכנה של השף ברק חי חורש שתרענן לכם את שולחן החג

29/05/2014
משפחה קבלו עדכונים ממשפחה
  • RSS


tara_shavuot_barak_600

 חומרים 

לפי תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ

2 יח' (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38% טרה

1 כוס (150 גרם) סוכר

3 כפות אינסטנט פודינג וניל (לבן)

2 יח' (500 גרם) גבינה לבנה 5% טרה

1 יח' (250 גרם) טוב טעם

1 יח' (200 גרם) מוו ממרח גבינה ושוקולד / מוו ממרח גבינה שוקולד ואגוזים

גרידת לימון מחצי לימון

מרכיבים לבסיס העוגה

250 גרם פתי בר

2 כפות סוכר

100 גרם חמאה

אופן הכנת בסיס העוגה

טוחנים במיקסר את כל המרכיבים יחד​.

אופן הכנת העוגה

1. משטחים בתחתית התבנית את תערובת הבסיס ומהדקים

2. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל עד שמקבלים קרם יציב

3. מערבבים בקערה נפרדת את הממרח גבינה שוקולד, הגבינה הלבנה, גבינת טוב טעם, סוכר וגרידת הלימון עד לקבלת תערובת אחידה

4. מקפלים את תערובת הגבינות לקצפת (ניתן להוסיף לתערובת בשלב זה ג'לטין לפי ההוראות על גביי האריזה)

5. יוצקים את התערובת לתבנית על בסיס העוגה ומכניסים לקירור למשך כ- 4 שעות לפחות

 המלצת השף

מקציפים 1 יח' שמנת מתוקה 38% עם מעט אינסטנט פודינג וניל ומורחים שכבה נוספת

בתאבון!

שף ברק חי חורש




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה