טבעוני אני? כן כן פסטרמה ומיונז טבעוניים.

כשקבלתי לדגום את הפסטרמה והמיונז של VEGANZ קצת הססתי כי אני קרניבורית רצינית אממה מה הפתעה!!! טעמתי ומצא חן בעני המרקם וטעמו של המיונז שמתובל בטוב טעם. לפסטרמה יש טעם של גבינה מעושנת איכותית . קראתי בעיון את רכיבי המוצרים ובאמת הפתעה לטובה אין בהם שום דבר משומן או או אחר שמזיקים. לדרלינג לא אמרתי […]

כרוב וגזר טבעוני

כשקבלתי לדגום את הפסטרמה והמיונז של התמונה של ‏לאה זוהר‏.VEGANZ

קצת הססתי כי אני קרניבורית רצינית אממה מה הפתעה!!!

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22365291_1662529610478254_9102982833500456032_n.jpg?oh=c3593a2b9b8405edda63856a236ade44&oe=5A7C504A

טעמתי ומצא חן בעני המרקם וטעמו של המיונז שמתובל בטוב טעם.

לפסטרמה יש טעם של גבינה מעושנת איכותית .

קראתי בעיון את רכיבי המוצרים ובאמת הפתעה לטובה אין בהם שום דבר משומן או או אחר שמזיקים.

לדרלינג לא אמרתי מילה ופשוט הכנתי לו כריך טעים לעבודה .

האיש שלי התקשר ושאל מה זה הדבר הטעים הזה שהכנסת לי לכריך .

חייכתי ואמרתי לו זו פסטרמה טבעונית .

לרגע היה שקט בטלפון ואז אמר .תקשיבי – הצליח להם כי זה ממש טעים .

למי  ששומר מבחינה בריאותית שלא להפריז בשומנים מן החי יכול להנות מכריך טעים ללא יסורי מצפון .

ואז כשהדמיון פעל בעקבות טעמו של המיונז הלטתי להכין איתו סלט לערב החג שמלא גם כך בבשר .

סלט כרוב וגזר שכולם אוהבים שודרג במיונז הטבעוני שלVEGANZ

טעמו של הסלט פשוט נפלא וכולם שאלו במה תיבלתי אותו אז לכו להכין גם ותהנו .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

החומרים

כרוב קטן חתוך לאטריות דקות

3 גזרים בינוניים מגוררים בפומפיה העבה

4 כפות גדושות מיונז של VEGANZ

מעט מלח לריכוך הכרוב השתמשתי בכפית אחת .

פלפל לבן חצי כפית שנותן טעם וחריפות חביבה.

1/2 כפית או יותר חרדל דיז'ון חלק ואם יש עם דבש אז עדיף.

ההכנה

לכרוב שחתכנו לאטריות מוסיפים מלח ומניחים לשעה שיגיר נוזלים ויתרכך מעט.

שוטפים ומסננים אותו היטב .

מעבירים לקערה ומוסיפים לו את שאר החומרים .

בוחשים היטב וטועמים .

מתקנים תיבול .

מגישים בקעריות לאורחים ולא מספרים להם מה יש בסלט .

מובטחת הנאה .

ואני אישית אקנה לי מיונז כזה לשמור על בריאתנו בבית .

הסלטים שלי ישודרגו בו .

מומלץ בכל פה.

קונים בכל חנויות הטבע .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.