בלוג בו תמצאו - סקירת מוצרים, מתכונים, השקות, מבצעים, לייף סטיל, נופש וחופשות טעימות וטעמים, ריחות וקולינריה והחשוב ביותר ציון מקומות נגישים ועד כמה הם נגישים וקצת מהחיים האישיים שלי ולו כדי שתוכלו להכיר את הפרסונה... +עוד
בלוג בו תמצאו - סקירת מוצרים, מתכונים, השקות, מבצעים, לייף סטיל, נופש וחופשות טעימות וטעמים, ריחות וקולינריה והחשוב ביותר ציון מקומות נגישים ועד כמה הם נגישים וקצת מהחיים האישיים שלי ולו כדי שתוכלו להכיר את הפרסונה מאחורי ההמלצות וקצת ביקורת על החברה בה אנחנו חיים. אמא של, אשתו של, הבת של ואזרחית של מדינה שעדיין לא עושה מה שצריך עבור האזרחים, ותואר בקרימינולוגיה שלא ממש עזר לי למצוא עבודה במדינה טרופה בה ההנגשה מיותרת לדידם של הרבה שיושבים בכנסת
עדכונים:
פוסטים: 214
החל מאוגוסט 2013
לא אומרים איכס על אוכל, ולא אומרים איכס על אבטיח כבוש !
אם יש מאכלים שמזכירים לי את הבית זה האבטיח הכבוש ואת השימחה כשהיו פורסים אבטיח שזה רק נקנה והתגלה שהוא בלתי אכיל. כן, כאלה אבטיחים היו מוצאים את דרכם היישר לצנצנת ההחמצה.
איך ?
ככה -
חצי צרור שמיר
ראש שום שטוף ופרוס בלי לקלוף
פלפל חריף – לפי העם לא חובה
ארבעה גבעולים של סלרי על עליהם
מלח
מים
-
את האבטיח חותכים כמו שנוח ללכם (אין חוקים)
מניחים שכבה של אבטיח בצנצנת עליו מפזרים שום וגבעלי סלרי וכך ממשיכים הלאה שכבות שכבות.
מעל הכל מניחים את צרור השמיר.
נא להקפיד עכשיו עם הכמויות !
על כל ליטר מים שמוסיפים לצנצנת להכניס כף אחת של מלח !!!
לאטום ולהניח במקום חם ומוצל. אנחנו מניחים בחסן בחצר.
מידי יום להפוך את הצנצנת בידי לפחות פעמיים “לנער”
אחרי יומיים לפתוח ולטעום את המיים. יתכן שיהייה צורך להוסיף מלח. תלוי בטעמכם בלבד.
האבטיח מגיע למצב הרצויי בין 7-10 ימים.
לאחסן במקרר
בתיאבון
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות