בלוג בו תמצאו - סקירת מוצרים, מתכונים, השקות, מבצעים, לייף סטיל, נופש וחופשות טעימות וטעמים, ריחות וקולינריה והחשוב ביותר ציון מקומות נגישים ועד כמה הם נגישים וקצת מהחיים האישיים שלי ולו כדי שתוכלו להכיר את הפרסונה... +עוד
בלוג בו תמצאו - סקירת מוצרים, מתכונים, השקות, מבצעים, לייף סטיל, נופש וחופשות טעימות וטעמים, ריחות וקולינריה והחשוב ביותר ציון מקומות נגישים ועד כמה הם נגישים וקצת מהחיים האישיים שלי ולו כדי שתוכלו להכיר את הפרסונה מאחורי ההמלצות וקצת ביקורת על החברה בה אנחנו חיים. אמא של, אשתו של, הבת של ואזרחית של מדינה שעדיין לא עושה מה שצריך עבור האזרחים, ותואר בקרימינולוגיה שלא ממש עזר לי למצוא עבודה במדינה טרופה בה ההנגשה מיותרת לדידם של הרבה שיושבים בכנסת
עדכונים:
פוסטים: 214
החל מאוגוסט 2013
עוגות זה טעים.
עוגות מתוקות זה תענוג.
עוגות תפוחים זו התמכרות.
קרמבל זה פאן פאן פאן ! למה ? הקרמבל טעים יותר ככל שהוא מבולגן יותר.
כשאסם הודיעו שיש הפצה של פתי בר וביקשו להכין מהפתי בר כל דבר שעולה על רוחי מלבד עוגת גבינה. הייתי כפסע לוותר על ההפצה הזאת. אבל, בכל זאת נכנסתי לים והחלטתי שלשחות לא תהייה בעיה.
קרבל איט איז.
מה צריך ? מחבת בינונית או תבנית שגודלה מחצית מהתבנית החד פעמית הסטנדרטית
5 תפוחי גראנד
גזר אחד
150 גרם חמאה
2 כפות סוכר דמררה
4 כפות מים
קינמון לפי הטעם
חצי שרוול פתי בר וניל או קרמל.
לקלוף את התפוחים 4 לפרוס ואחד לגרור על פומפיה גסה ולשמור על המים
לגרר את הגזר על פומפיה גסה להוסיף לתפוחים הפרוסים
לסחוט את התפוח המגורר ולהסיף לתפוחים הפרוסים
לחמם מחבת להוסיף את התפוחים עם 50 גרם חמאה ולרכך על אש בינונית 10 דקות.
להוסיף את הסוכר החום והמיץ שנסחט מהתפוח המגורר ולהמשיך לקרמל את התפוחים עוד 10 דקות
להניח אותם על התבנית
במעבד מזון לטחון עד אבקה את הפתי בר ולהוסיף 100 גרם חמאה קרה עד שנוצרים פירורי “בצק”
לשפוך אותם על התפוחים ולאפות 30 דקות ב 160 מעלות.
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות