הבלוג של הבלוג של צילה

zila

בלוג בו תמצאו - סקירת מוצרים, מתכונים, השקות, מבצעים, לייף סטיל, נופש וחופשות טעימות וטעמים, ריחות וקולינריה והחשוב ביותר ציון מקומות נגישים ועד כמה הם נגישים וקצת מהחיים האישיים שלי ולו כדי שתוכלו להכיר את הפרסונה... +עוד

בלוג בו תמצאו - סקירת מוצרים, מתכונים, השקות, מבצעים, לייף סטיל, נופש וחופשות טעימות וטעמים, ריחות וקולינריה והחשוב ביותר ציון מקומות נגישים ועד כמה הם נגישים וקצת מהחיים האישיים שלי ולו כדי שתוכלו להכיר את הפרסונה מאחורי ההמלצות וקצת ביקורת על החברה בה אנחנו חיים. אמא של, אשתו של, הבת של ואזרחית של מדינה שעדיין לא עושה מה שצריך עבור האזרחים, ותואר בקרימינולוגיה שלא ממש עזר לי למצוא עבודה במדינה טרופה בה ההנגשה מיותרת לדידם של הרבה שיושבים בכנסת

עדכונים:

פוסטים: 213

החל מאוגוסט 2013

00

זה כאן, אחרי החגים, הרי כמה מאיתנו מחכים לאחרי החגים כדי לחזור לשיגרה ? מלבד שעות היממה שעשו שמות בגוף ובמוח וסוף סוף הגיעה השעה לארגן את השעון הביולוגי יש גם את אותם קילוגרמים ממוצעים או לא שחלקינו העלינו.

למרות כל מה שקרה בתקופה הזאת האוכל “החדש” שאמור לעזור לנו לחזור למידות ולבריאות הוא האוכל הטעים ובתוכו מסתתר לו השניצל הטוב והטעים שכולנו אוהבים, מקטן עד גדול, ואם הוא מטוגן הוא טעים כיפליים !

הרשת מלאה במיני מתכונים לשניצלים אפויים כשאת חלקם ניסיתי ואז התאכזבתי. בשנה האחרונה חברה מסויימת הוציאה לשוק פירורי לחם לאפית שניצלים בתנור. מודה – הם טובים אבל המחיר אוי המחיר הוא זה שמרחי אותי מהם.

בצפיה בערוץ האוכל ישנן כמה תוכניות שאני לא מוותרת עליהן ואחת מהן היא התוכנית של השף, ג’יימי אוליבר, ארוחה ב 30 דקות. אוהבת אותו ! הוא מביא בסדרה מוצרים שיש בכל מטבח ממוצע ופשוט מראה מה ניתן להכין מהן. באחת התוכניות ג’יימי אוליבר הבטיח עוף אפוי אשר אמור להחליף את העוף המטוגן הידוע והמוכר. אני חשבתי לעצמי ששוב היומרנות הזאת מתחילה ואין סיכוי שהוא יכול לחדש לי, חטטנית האינטרנט האולטימטיבית, משהו בנושא אבל החלטתי לנסות את הרעיון על שניצל.

ניסינו והופתענו.

אז ככה :

חזה עוף פרוס דק

קערה עם קמח

קערה עם “דבק” לא סמיך מידי ולא דליל מידי העשוי מקמח ומים

קערה עם פירורי לחם עם תבלינים המועדפים עליכם וללחח אותם עם שמן – פשוט שיהיו רטובים מהשמן

כן, לא התבלבלתי – אין ביצה כאן והיא לא חסרה

לחמם תנור ל 250 מעלות

לטבול את חזה העוף בקמח משם להעביר “לדבק” ומשם לפירורי הלחם.

למלא תבנית ולהכניס לתנור. אחרי עשר דקות להפוך אותם ולהמתין עוד כ 5 דקות וזהו. מוכן !

בתיאבון :)

עוד מהבלוג של הבלוג של צילה

תצוגה מקדימה

קפה לואיז - משהו קטן וטוב בקריית מוצקין

  בשכונה שקטה בקרית מוצקין, ברחוב ורד  26  נמצא הסניף החדש והכשר של קפה לואיז. לא זו בלבד שהסניף כשר הוא כולל אוכל בריא צמחוני וחלקו טבעוני. קפה לואיז - חווית לקוח המשלבת מסעדה, בית קפה, מעדניה ובריאות. חייבת להודות...

תצוגה מקדימה

יום המשפחה - כשהמשפחה מצליחה לנצח את הכל

יצאנו מהפגישה עם הרופא, אחרי שהסביר הכל, לא מספיק שהסביר, אלא גם תלה את הצילומים על לוח הניאון והראה לנו, לשי ולי, בדיוק מה הבעיה, איפה היא נמצאת ומה יעשו בניתוח. ישבתי שם...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

עוגה לימונית

התקשרו חבר'ה וביקשו שתחממו מים לקפה כי הם תוך שעה אצלכם ? לא קרה כלום, המתכון הבא לעוגה לימונית תפור בדיוק למיקרים כאלה. אז איך ? ככה בדיוק : 3 ביצים כוס סוכר שמנת...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה