הבלוג של הבלוג של צילה

zila

בלוג בו תמצאו - סקירת מוצרים, מתכונים, השקות, מבצעים, לייף סטיל, נופש וחופשות טעימות וטעמים, ריחות וקולינריה והחשוב ביותר ציון מקומות נגישים ועד כמה הם נגישים וקצת מהחיים האישיים שלי ולו כדי שתוכלו להכיר את הפרסונה... +עוד

בלוג בו תמצאו - סקירת מוצרים, מתכונים, השקות, מבצעים, לייף סטיל, נופש וחופשות טעימות וטעמים, ריחות וקולינריה והחשוב ביותר ציון מקומות נגישים ועד כמה הם נגישים וקצת מהחיים האישיים שלי ולו כדי שתוכלו להכיר את הפרסונה מאחורי ההמלצות וקצת ביקורת על החברה בה אנחנו חיים. אמא של, אשתו של, הבת של ואזרחית של מדינה שעדיין לא עושה מה שצריך עבור האזרחים, ותואר בקרימינולוגיה שלא ממש עזר לי למצוא עבודה במדינה טרופה בה ההנגשה מיותרת לדידם של הרבה שיושבים בכנסת

עדכונים:

פוסטים: 213

החל מאוגוסט 2013

    ארכיון לאפריל, 2015

  • הבלוג של צילה

    גם אני הדלקתי משואה

    תצוגה מקדימה

    אני, צילה לייפר, מתכבדת להשיא משואה זו של יום העצמאות ה 67 למדינת ישראל. לכבוד כל הטייקונים שבכל הזדמנות מחלקים חלק מהרווחים לנזקקים.  לכבוד משרד העבודה אשר אוכף את חוק הזדמנויות שוות בעבודה ובכך מתאפשר גם לזקנים מעל גיל 40 למצוא עבודה וכן לנכים למצוא עבודה המכבדת אותם. לכבוד חברת החשמל לישראל שיוצאת מגידרה כדי ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • הבלוג של צילה

    קייאקי כפר בלום. טיול מהנה וציון 9 במדד ההנגשה שלי

    תצוגה מקדימה

      לפני הכל אני חייבת להודות שכשהזמינו אותי לשייט קייאקים בכפר בלום נעלבתי טיפונת ככה עמוק פנימה. אני ? נכה ? קייאקים ? באמת שיש גבול למה שאני יכולה לספוג ועד כמה אני מוכנה לעמוד ולהסביר שיש דברים שאני פשוט לא יכולה לעשות או להשתתף בהם. הבטיחו לי שזה בסדר, לא צריכה להסביר אלא רק ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • הבלוג של צילה

    פלפל ממולא טעים ומתאים לשמירה על המשקל או דיאטה

    תצוגה מקדימה

    בכל שנה מחדש אני טוענת שאת חג הפסח מישהו בילבל עם חנוכה ונס כד השמן. אם לא כך הדבר, אין לי הסבר יותר הגיוני לכך  שבפסח רוב המאכלים מטוגנים והאחרים פשוט שוחים באדות של שמן הן אם הם מבושלים או לא. לפי סטטיסטיקה משנת 2013 העלייה הממוצעת במשקל בפסח עומדת על 5 קילוגרמים !! עכשיו ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • הבלוג של צילה

    כי פרנג'ליקו זה לא רק סושי. השקת התפריט החדש

    תצוגה מקדימה

    בשנת 2000 נפתחה  בחיפה בכרמל מסעדה חדשה וחדשנית מבחינת טעמים בנוף החיפאי, פרנג’ליקו. עם הזמן המסעדה תפסה תאוצה והצלחה וכך הפכה לרשת פרנג’ליקו ברחבי חיפה ואף התרחבה לאזור הדרום והמרכז. מסעדה ששורדת בתחום הזה דורשת מעצמה התחדשות וכך פעלו לאחרונה סניף כרמל שנמצא על ציר מוריה ויריב חירותי, שף הרשת, בימים אלהה משיקים...

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה