הבלוג של יונית בודקת :-)

yonitz323

עדכונים:

פוסטים: 141

החל מאוגוסט 2014

כאשר שואלים אותי , יונית, מה המסעדה המעודפת עלייך בערב הסילבסטר….אני ישר אומרת אנדיב.

אומנם חצי שעה נסיעה, מתל אביב, אבל זה שווה, ואם תציצו לתפריט, תראו כמה שאני צודקת.

שימו לב איזה  ספיישלים מפתיעים  :-)))

תפריט הסילבסטר כולל אפל מוחיטו אישי מרענן לכל סועד, לחם פלוט חם ופריך בליווי ארבעה מטבלים,

מנות פתיחה:

 כבד אווז -מדליוני כבד על מצע פיסטוק מתקתק, רוטב בלסמי וסוכריות קופצות,

מיני ‘בקלאווה’ - סיגר עגל וקרם קוקוס עדין, טחינה גולמית וקינמון.

מנות ראשונות:  טרטר בקר - קוביות פילה בקר, בצל סגול, פטרוזיליה, צנוניות שקדים בלדי  קצוצים ותמר מג’עול בשמן זית ולימון על קאסטן פריך.

 פסטייה תות - רול פריך במלית פרגיות אגוזים שקדים וצימוקים מלווה בקונפיטורה תות ובזוקה חם,

 סשימי לבנוני - דג אינטיאס עלי מקרו וגרגירי חומוס מתובלים, פנקו קלוי, לימון  כבוש  פלפל חריף,סילן ושמן שומשום.

מנות עיקריות:

 פילה מיניוןFilet mignon  - סטיק פילה בקר מיושן צלוי למחצה בגריל מונח על קרם כמהין ברוטב יין אדום תמרים ובצלי שאלוט.

   לברק גרין פורסט -פילה לברק צלוי על פלנצ’ה מונח על קרם תפוחי אדמה אוורירי, ברוקולי, אספרגוס, למון ליים עלי תרד וכרוב חלוט.

ומנות אחרונות: ברולה תות בננה - סנדביץ’ של עוגיות טוויל דקיקות החובקות קרם ברולה  חצי קפוא ובננה מטוגנת ברוטב קרמל ותות חם. קאווה לכל אורך הארוחה – חופשי!

מחיר לזוג במושב הראשון, בשעות 20:00 -21:45  600 ₪

מחיר לזוג במושב השני בשעות 22:00 – עד אחרון הלקוחות 800 ₪

במסעדת אנדיב 80 מקומות ישיבה, אווירת נעימה ואקסלוסיבית, ומהמרפסת הרחבה ניתן ליהנות מנוף עוצר נשימה של הים התיכון ומבריזה מלטפת. למסעדה חדר VIP נפרד עד 14 סועדים .

 

 

אודות השף

השף גיא פרץ הוא נצר לשושלת שפים וקצבים מהעיר קזבלנקה שבמרוקו. פרץ הוא בוגר בתי ספר מובילים בעולם הקולינרי – תדמור בישראל, לה נוטרה בפריז, קאליבו בבלגיה, וקורדון בלו בלונדון. הוא עבר השתלמויות רבות אצל שפים מובילים בעולם, וזכה ב-13 מדליות זהב בינלאומיות, כקפטן נבחרת השפים הישראלית.

יחד עם אחיו נאור הוא בעליה של קבוצת GF&B - הקבוצה המובילה בישראל בניהול מזון ומשקאות למלונות יוקרה ולאתרי תיירות, המפעילה את מלונות ווסט אשדוד ודניאל ים המלח מרשת טמרס, ומלונות הולידיי אין אשקלון וקראון פלאזה חיפה מקבוצת אפריקה ישראל. פרץ הוא גם בעליהן של המסעדות גספאצ’ו במלון הולידיי אין אשקלון, אנדיב במלון ווסט אשדוד, קונפי במלון קראון פלאזה חיפה, G קפה בפארק אשדוד ים, וקייטרינג סילאן. סגנון הבישול האישי של פרץ משלב ים תיכוניות עם מטבח מרוקאי וצפון אפריקאי, תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים איכותיים, ושיטות בישול מסורתיות.

המסעדה כשרה, בהשגחת הרבנות הראשית אשדוד

http://www.gf-b.co.il/info-endiv

e אנדיב במלון ווסט מרשת טמרס, הטיילת 21, חוף לידו, אשדוד e

פתוח: א’-ה’ 12:00-24:00, ו’ ומוצ’ש – לאירועים פרטיים בלבד.

עוד מהבלוג של יונית בודקת :-)

Thumbnail

נעמי שלום אשת הסוכר

השבוע פגשתי אישה מיוחדת במינה, אישה שכמה דק אחרי ששמעתי את סיפור חייה, התמלאתי גאווה שיש עוד נשים  כאלה. בדקה הראשונה שפגשתי בה התרשמתי שהיא אישה חביבה/ לבבית שעושה את עבודתה ברשת קוקיס. אבל אחרי מס דקות שמעתי סיפור חיים...

תגובות

פורסם לפני 5 years
Thumbnail

הבלנדר שיעשה לכם את הקיץ !

  אחרי מס שבועות של שימוש , אני יכולה להמליץ במקלדת מלאה  על  הבלנדר של המותג הבינלאומי MORPHY RICHARDSA. מחירו 199 שח  והוא תמורה מלאה לערך הכספי שמשלמים עליו ! בהתחלה הייתי די סקפטית, ואמרתי, בפעם השלישית, הוא כבר יראה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
Thumbnail

Guilty- זירת היופי הרחבה, המגוונת והעדכנית ביותר בישראל

ראש השנה בפתח,ונושא המתנות מרחף מעל כולם. אני אומרת השנה, אין צורך להתניע את הרכב, לעמוד בתורים הארוכים, לחפש חנייה ובסוף לגלות שהמתנה שמצאת זהה למתנה שהבאת בשנה שעברה! למה?! כי כל המתנות לחג, עד הבית, בקליק אחד!  אתר Guilty...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים