הבלוג של yamitelhades

yamitelhades

עדכונים:

פוסטים: 9

החל מינואר 2014

נשנושי פוטטוס צ’יפס אפוי, כל שנשאר זה ללקק את האצבעות…

03/05/2014

דד

המצרכים:

6-7 תפוח אדמה בינוניים (משתנה עם כמות הסועדים)

2-3 בטטה

4-5 שיני שום

עלי רוזמרין

שמן זית

אופן ההכנה:

23

ראשית, יש לבשל את התפו”א עד ריכוך, אך לא להגיע למצב של בישול לחלוטין.

לאחר שאלו התרככו במעט , פורסים את התפו”א והבטטה פלחים ומניחים על התבנית, מומלץ לשמן מעט את התבנית בשמן זית על מנת שלא יידבקו.

לאחר הסידור  בתבנית, מכינים תערובת תבלינים: פלפל שחור גרוס, מלח גרוס, שיני שום כתושים, אגוז מוסקט מגורד ושמן זית.

מושחים את התפו”א והבטטה, מכל הצדדים ולבסוף מפזרים מעל את עלי הרוזמרין.

השילוב של השום עם הרוזמרין, מפיץ ריח פשוט נפלא.334

מחממים תנור על חום גבוה, ולאחר שזה התחמם, מכניסים כ25-30 דק’.

לאחר 20 דק’, יש להפוך על מנת לאפות את התחתית ולהביא למצב של קריספי.

העליתי כאן הצעה לאופן הגשה שדיי מזכיר סגנון חופשי על הבר עם אופציות למטבלים כגון: מיונז, צ’ילי, קטשופ לצד תירס גמדי ולבבות דקל…

תהנו 3>

תמונה 1 (4)

תמונה 3 (4)

 

 

עוד מהבלוג של yamitelhades

תצוגה מקדימה

אוכל עושים באהבה...או שלא עושים בכלל..

זה התחיל בתור סלט נסיוני,  לקחתי מצרכים כל העולה על רוחי, ערבבתי הכל יחדיו והגשתי...ומאז הסלט מככב :)   מצרכים הנדרשים: 1 חבילת פסטה ספגטי (ברילה, הכי מומלץ, הכי...

תצוגה מקדימה

עם הריח בא התאבון, פילה אמנון עסיסי עם עשבי תיבול, שום ושמן זית

המצרכים: 4-5 פילה אמנון (לפי כמות הסועדים) 4-5 שיני שום שמן זית עלי מרווה עלי רוזמרין טימין 1 לימון אופן ההכנה: ...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

חזה עוף עסיסי במילוי בשר טחון וצנוברים

למצרכים: 1 קילו חזה עוף פרוסים דק 1/2 קילו בשר 200 גר' צנוברים 2 קופסאות פטריות משומרות 1 קופסא פטריות חיות תבלינים: אגוז מוסקט מגורד פלפל שחור...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה