הבלוג של yaelis

yaelis

אני יעל. בלוגרית. מעצבת גרפית במקצועי. יצירתית ואוהבת אמנות. מבשלת ואופה מאכלי גורמה וקינוחים מושחתים. קוראת המון ספרות טובה וחברה בקהילת הקוראים הראשונים של ידיעות ספרים. מעדיפה הופעות של מוזיקת רוק. מכורה לכושר וספורט.

עדכונים:

פוסטים: 90

החל מיוני 2013

מסעדת הבר האיטלקית “טריולה” חוגגת יומולדת שנתיים באוגוסט הקרוב, ואתם מוזמנים ליהנות משלל הנחות, הפתעות ואירועים מיוחדים. שווה לבוא לבקר!!!

13/07/2013

לא צריך להרחיק עד לאיטליה, בשביל לאכול פוקאצ’ה קריספית שנאפתה בטאבון או בשביל להתענג על פסטה טרייה בעבודת-יד.

מבט אל המטבח ב”טריולה”

“טריולה” מסעדת-הבר האיטלקית בפ”ת, חוגגת באוגוסט שנתיים לפעילותה.

לרגל האירוע הוזמנתי לערב בלוגרים, על מנת לחוות ולהכיר, לטעום וליהנות מהמנות שמציע התפריט המרענן ולשמוע מה מצפה לאורחי המסעדה במהלך חודש יומולדתה.

ואכן באוגוסט הקרוב המקום יציע שלל הפתעות:

במקום יבקרו שפים וברמנים אורחים. ייערך ערב עם יינן אורח. יהיה ערב שכולו יוקדש לעראק. ערב מיוחד לרווקים ורווקות.

הופעה חיה של להקת “סבבה והקול” ב-8.8, ערבי מוסיקה עם DJ, במהלך כל החודש יוצעו קוקטיילים וצ’ייסרים בהנחות. וגולת הכותרת החגיגית:

ארוחה בהפתעה – השף יכין עבורכם ארוחה אישית, יצירתית ומיוחדת בהפתעה, בעלות של ₪100 ליחיד.

ארוחה הכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח וכמובן גם יין. ארוחה זו תהיה בחירה מפתיעה של השף עבורכם.

ארוחה המאפשרת לבלות ערב מרגש ומעורר שכולו חוויה של טעמים מפתיעים.

“טריולה” הוקמה מתוך אהבה אמיתית לאוכל איטלקי משובח ע”י טריו שותפים: האחים חן ותמיר חכים ותמיר פיירמן.

לשלושתם היה רצון ליצור מקום שישלב מסעדה איטלקית איכותית ובר אלכוהול ססגוני וצעיר בעיר מגוריהם.


המטרה היתה להביא את הבשורה האיטלקית לפ”ת דווקא, ולא לעיר הגדולה. חשוב לי לציין, שהמחירים ב”טריולה” נוחים מאוד.

“טריולה” מתאימה גם לערב אינטימי

הבר הססגוני ב”טריולה”

הערב התחיל בניחוח של לימונצ’לו ומכאן רק השתפר ובגדול…

לימונצ’לו – לגימה אחת והכל נפלא

המשקה האלכוהולי היה איכותי וטעים בטירוף, והכניס לאווירה ולטעם של איטליה, פתיח לגמרי נפלא לערב מושלם.

כבר בכניסה, רואים שהמקום היפהפה מעוצב ברמת גימור יוצאת דופן. המסעדה אינטימית ונעימה, ובה נישות ושולחנות ישיבה, המתאימים לקהל יעד מגוון:

משפחות, צעירים, אנשי עסקיים (יש תפריט עיסקי לשעות הצהריים) וכמובן שהמקום מתאים גם לערב רומנטי. המקום מאפשר לקחת טיים האוט מהיומיום, ולהרגיש לגמרי במקום רגוע.

בלב המסעדה מוצב הבר הססגוני- בר אלכוהול בעיצוב צעיר, דינאמי ומודרני המציע מבחר מרשים של בירות, וודקות, וויסקי משובח, ליקרים ועוד.

בסביבות השעה 23:00 בלילה האווירה במסעדה נעשית צעירה, סקסית ומשכרת, והבר שולט במקום.

על האוכל מנצח במיומנות ומקצועיות השף תמיר חכים, שעבד קודם ב”פסטה מיה” ו-”טפאו”.

השף תמיר חכים

השף תמיר חכים דוגל בהכנת מנות העשויות מחומרים גלם משובחים וטריים. כל מנה העוברת תחת ידיו יוצאת אל הסועד רק לאחר ביקורת קפדנית שלו.

לי אישית חשובה מאוד צורת ההגשה, וב “טריולה” המנות מאוד אסתטיות, וניראות כמו יצירות אמנות קטנות ומעוררות השראה. הקינוחים יפהפיים אפילו יותר.

ואם כבר הגענו לאוכל, אז מנות הפתיחה שזרמו לשולחן היו מדהימות אחת-אחת.

פוקאצ’ות טריות שנאפות בטאבון בו במקום:

פוקאצ’ת הבית – פוקאצ’ה עם שמן זית, שום, רוזמרין ומלח גס. מוגש עם פסטו הבית. בדיוק כמו שאני אוהבת פוקאצ’ות. טריה, חמה וקריספית. תענוג.

פוקאצ’ת הבית

פוקאצ’ת פלפלים – פוקאצ’ה עם פלפלים קלויים מעליה. פוקאצ’ה עגבניות – עגבניות מיובשות בשמן זית, שום, צ’ילי, גבינת רוקפור וטימין. שתיהן היו מצויינות.

פוקאצ’ה סינטה – סינטה צרובה, שמן זית, שום, פרמז’ן, רוקט ובלסמי מצומצם. מנה ענקית, חגיגית ומרשימה. למי שחייב מנה בשרית מדהימה כבר כמנת הפתיחה שלו.

פוקאצ’ת סינטה

לשולחן הוגשו גם סלטים:

סלט קפרזה – כדור מוצרלה קרוע, שרי תמר, עלי בזילקום, שמן בזיליקום ושמן זית, ובלסמי מצומצם. סלט מעודן ונפלא.

סלט קפרזה

סלט פנצ’נלה – שרי תמר, מלפפון ירוק, בצל סגול, זיתי קלמטה, פטרוזיליה, נענע, כדורי גבינת מוצרלה וקרוטונים ברוטב ויניגרט בן-יין.

הטוויסט שמעניקים הקרוטונים למנה יוצר סלט מרענן ומשודרג.

סלט פנצ’נלה

וסלט קיץ – שהתגלה כתוספת קיצית ומרעננת לשולחן.

בנוסף הוגש גם אנטיפסטי

מנה מרשימה צבעונית ויפה של אנטיפסטי: בטטות, קישואים, פלפלים וחצילים חגיגה אמיתית לאניני טעם.

מנת אנטיפסטי חגיגית

כרובית טרטופו

כרובית מהטאבון המוגשת במחבת קטן ומבושלת ברוטב איולי כמהין, שבבי עירית ופרמז’ן. הכרובית הכי טעימה שאכלתי אי פעם!!! הרוטב נפלא, והבישול בטאבון הופך את מנת הכרובית למעולה!!!

כרובית טרטופו – מנה מדהימה ומקורית

עוד לפתיחה מבחר ברוסקטות הוגשו על מגש עץ גדול ועבה. זו אחת המנות הכי יפות שראיתי. ברוסקטות שנראו כמו יצירות אמנות מושלמות. תענוג לעין ולחיך.

ברוסקטה פטריות וכמהין – ברוסקטה קלוי בטאבון עם פטריות

ברוסקטה קרנבל – ברוסקטה קלוי בטאבון עם סלסה עגבניות, בזיליקום, שמן זית, בלסמי ורצועות פרמז’ן

ברוסקטות פטריות וכמהין וברוסקטות קרנבל
“טריולה” מגישה גם ברוסקטה שרימפס

עדיין לא שבעתם? עכשיו תורן של המנות העיקריות…

מתוך המגוון העשיר של המנות העיקריות שהוצעו לנו, בחרתי לטעום מנת פסטה :

רדיאטורי פונגי

פסטה עם פטריות פורטבלו, שמפניון וכמהין בשמנת, פרמז’ן, סנט-מור, אורגנו, יין לבן ושבבי עירית. מנה טעימה עשירה מאוד בזכות היין והפטריות. על אף השמנת המנה קלילה. מאוד אהבתי.

רדיאטורי פונגי

“טריולה” מציעה מבחר פיצות טריות, ביניהן: פיצה פורטבלה, פיצה ארטישוק, פיצה פרושטו. פיצה עם אנטיפסטי ועוד.

פיצה פורטבלה

תפריט עשיר של מנות פסטה במגוון רטבים וניחוחות וביניהן:

רגוטוני פולו גוסו – פסטה עם נתחי עוף ואווז, הבלוגרית שטעמה את המנה נהנתה ממנה. הרוטב, לטעמה, מדהים ועשיר.

רגוטוני בטטה – פסטה עם קוביות בטטה אפויות בטאבון ברוטב שמנת פרמז’ן גאודה, טימין ואגוז מוסקט.

פפרדלה די מארה – פסטה עם שרימפס וקלמרי בשמנת, ברנדי, שקדים, מוצרלה, שרי תמר, ממרח עגבניות מיובשות ופטרוזיליה, מנה עשויה היטב שזכתה לשבחים.

פפרדלה די מארה

סטראצ’טי סינטה / דאבל – פסטה עם פרוסות סינטה צרובות, שמן זית, שום, צ’ילי, שרי תמר, פורטבלו, בלסמי, אורוגולה ויין לבן (חריף).

רדיאטורי סלמון – פסטה עם קוביות סלמון טרי, חמאה, שום, מוצרלה, אפונה עדינה, קרם שמנת לימון, יין לבן ובזיליקום. הבלוגרית שטעמה את המנה אמרה עליה רק מילה אחת: “מושלם!”

לזניה מהטאבון – עם בשר בקר טחון, חצילים, מוצרלה, פרמז’ן ורוטב בשמל. המנה היתה מרשימה ויפה אך מעט מלוחה מדי.

לזניה מהטאבון

מגוון מנות עיקריות בשריות המוגשות עם תוספת חמה לבחירה (פרט להמבורגר): צ’יפס / תפודים / אנטיפסטי מהטאבון וסלט אישי.

עוף א-לה מילנזה חזה עוף מטוגן בציפוי פריך.

סקלופיני – חזה עוף צרוב על הגריל עם רוטב פומדורו / עשבי תיבול / בלסמי סילאן. הבלוגרית שטעמה את המנה ציינה שהחזה עוף עשוי טוב.

סקלופיני

פילה סלמון – נתח סלמון נורבגי טרי צרוב על הפלנצ’ה עם טימין, לימון ושמן זית. סטייק אנטריקוט מנתח אנגוס מיושן 300 גר’.

המנות העיקריות היו גדולות ומרשימות.

ואחרי שהאלכוהול הנפלא והמנות הטעימות פינו את מקומן לקינוחים התחילה החגיגה האמיתית:

טרימיסו, מוס חמאת בוטנים עם אגוזים וגנאש שוקולד, עוגת גבינה אפויה עם רוטב פירות יער, “שחיתות שוקולד עם פיסטוק”, קראמבל תפוחים בקינמון עם כדור גלידה וניל.

קרמבל תפוחים עם גלידת וניל
שחיתות שוקולד עם פיסטוק

סיום מתוק מתוק לערב מענג באמת. תודה לטריו – תמיר וחן חכים ותמיר פיירמן על האירוח.

ממליצה לכם בחום להיכנס לאתר המסעדה “טריולה”

http://www.rol.co.il/sites/triola/

וכמובן לבוא ליהנות מאיטליה הקטנה… בפ”ת.

TRIOLA, רח’ שחם 14, פתח תקוה , טל’: 03-9198444

(המסעדה אינה כשרה).


עוד מהבלוג של yaelis

תצוגה מקדימה

קינוח מפנק ב-5 דקות / מתכון סוף

לפעמים אני רוצה להגיש קינוח יפהפה שיעורר התפעלות, בלי להשקיע שעות במטבח. לא משהו מסובך, אבל משהו קטן ומפנק שנראה כאילו לקח לי שעות להכין אותו. קינוח שיהיה יפהפה, שיעורר את החשק לטעום אותו ולא רק בעיניים. והעיקר שיהיה מוכן...

תצוגה מקדימה

פירגון גדול לעסק קטן

בחיים צריך לדעת לפרגן. והפעם אני מפרגנת בשמחה לבית עסק קטן ומיוחד. כולנו יודעים כמה קשה לבעלי עסקים קטנים לשרוד בימים אלה. לא קל לשמור על מעגל הלקוחות הקיים ואף לנסות להגדילו. לרגל יום העסקים הקטנים שיחול ב- 2-3.1.2014 בחרתי...

תצוגה מקדימה

ראיון עם יוני פוליקר, על האלבום שבדרך, ההשראה המוזיקלית והחיים בכלל

היום אני מפנה את הבמה המרכזית בבלוג שלי לאמן צעיר ומוכשר במיוחד, יוני פוליקר. אומנם הוא רגיל לבמות גדולות בהרבה, אבל הפעם מתחשק לי לפרגן לאחד האמנים שאני יותר מעריכה. לא....

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה