עוגת גבינה ואננס מהירת הכנה

עוגת גבינה ואננס. עוגה מרשימה לאירוח. עוגה קלה להכנה ללא אפייה.
בקיצור, מותק של עוגה.

 

10

משהו מתוק לפתוח איתו את השבוע. השילוב של אננס וגבינה תמיד עושה חשק לעוד.

הנה מתכון לעוגת גבינה בקלי קלות. עוגה קרה, בלי אפייה ובלי יותר מדי בלאגן במטבח. פשוטה ומתוקה.

עוגת גבינה ואננס ללא אפייה

המצרכים:

לתחתית העוגה:

חבילת ביסקוויטים פתי בר

כוס חלב

למלית הגבינה:

2 מיכלי שמנת מתוקה

2 אריזות אינסטנט פודינג בטעם וניל

2 כוסות חלב

500 גר' גבינה לבנה 5%

150 גר' אבקת סוכר

קופסת שימורים של חתיכות אננס, לסנן מהמיץ

לקרם:

1 מיכל שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג בטעם וניל

1 כוס חלב

חתיכות אננס לעיטור סביב העוגה

שוקולד לבן איכותי מגורר גס

אופן ההכנה:

לוקחים תבנית עגולה מרפדים את התחתית בנייר אפייה ואת דפנות העוגה בשקף.

טובלים ביסקוויטים פתי בר בחלב, אך לדאוג שלא יתפוררו ומסדרים בצורה יפה בתבנית.

6

מניחים בצד את התבנית עם תחתית העוגה ומכינים את מלית העוגה.

בקערת מיקסר מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה קרה + 2 כוסות חלב + 2 אריזות אינסטנט פודינג וניל.

לפני ההקצפה זה נראה כך:

1

מקציפים לקרם. עד שמתקבל מרקם אחיד. מומלץ לבדוק עם מרית גומי שלא נשארו גושים של אבקת אינסטנט פודינג וניל בקערת המיקסר.

3

מוסיפים את הגבינה הלבנה.

מערבלים היטב ומוסיפים אבקת סוכר. מערבלים היטב במיקסר ומוודאים שוב שאין גושים. המלית מוכנה.

4

שופכים חצי מהמלית על גבי תחתית הביסקוויטים שבתבנית ומעל מסדרים חתיכות של אננס בשכבה יפה. מוסיפים את שאר המלית ושוב מעטרים באננס.

8

9

מכינים את הקרם: מקציפים חבילת אינסטנט פודינג וניל + 1 מיכל שמנת מתוקה+ כוס אחת של חלב לקרם אחיד.

את הקרם מסדרים בצורה יפה על העוגה. מפזרים מעל הקרםאת חתיכות השוקולד לבן המגורר.

נותנים לעוגה לנוח במקרר כמה שעות. לא להתפתות לעמוד וליישר! אל דאגה, את זה תעשו אחר כך.

כשהעוגה קרה, אני אוהבת אפילו להקפיא אותה לחצי שעה, פורסים ומגלים שחתיכות האננס מציצות מתוך הגבינה. והטעם תענוג.

תתפנקו גם אתם עם עוגת גבינה ואננס קלת הכנה, שמתאימה לאירוח וסתם ליד כוס קפה.

11

 

———————————————————————————————————————————————————————————-

אהבתם את המתכונים? נהנתם מהצילומים וההסבר? מוזמנים להירשם כעוקבים לבלוג שלי.

פשוט ליחצו על הכפתור: עקבו אחרי… ותמשיכו ליהנות מהמתכונים.