פרוזן יוגורט טעים ומפנק בטירוף

טעים בצורה בלתי רגילה, מרקם קראנצ'י בעשיר, מפוצץ ב"הפתעות", מספק לחלוטין כל תאווה למשהו קר, מתוק, טעים ומתנפץ בפה. אהה, וזה גם בריא מאוד ומעולה למי ששומר או רוצה לרדת במשקל.

 

מצרכים: (2 מנות)

מגנו 1 חתוך לקוביות קטנות

2 כפיות קוקוס טחון

כפית וחצי של גרעיני דלעת 

כפית וחצי של גרעיני חמנייה

3 שקדים

2 אגוזי מלך

3 קשיו

3 אגוזי לוז

6 כפות יוגורט בופאלו

כף שמנת חמוצה 9%

4 כפיות דבש טהור

כף וחצי של שיבולת שועל , רצוי לא טחון

אופן הכנה:

1. לשבור את האגוזים לחתיכות, לא קטנות מדי, כדי להרגיש קרנצ׳יות של האגוזים בפרוזן. אפשר לשים בשקית סנדויץ,עם מגבת מתחת, ולתת כמה מכות עם משהו כבד יחסית כדי לשבור את האגוזים (אצלי זה תמיד כוס ענקית, כבדה ועבה של ליטר בירה).

2. לערבב את כל המרכיבים בכלי, להעביר לכוסות אישיות ולהכניס למקפיא.

3. לפני הגשה אפשר לגרד מעל קוביית שוקולד מריר, אני השתמשתי בשוקולד מריר 85%.

אני נשברתי ואחרי שעה במקפיא, הוצאתי את הפרוזן יוגורט. הוא יצא טעים, קראנצ׳י, מלא ״בהפתעות״, ומספק כל חשק למתוק, קר וטעים בטירוף.

תנסו גם אתם, אם יש לכם לרעיונות לשיפורים  – תשתפו כאן, אני תמיד אשמח לשמוע 🙂

שיהיה יום קריר ונעים,

ג'ני