הוזמנתי להשקת תפריט החורף של אגאדיר החדשה במתחם הסוהו בנתניה .
יום שישי – שעת צהריים המקום מלא עדאפס מקום וכולם מלקקים אצבעות .
הילדים כמו ילדים חיפשו הפעלה וכאן באה ההנהלה עם תפריט ילדים ומשחקיה בחוץ וגם הילדים נהנו ונתנו לרוריהם שקט לנגוס בכל הטוב שבמקום
אייל עופר מנהל רשת אגאדיר, הזמין לרגל השקת מסעדת אגאדיר נתניה את כוכבי הילדים, הסטייליסטים לאון ויואב, לסדנת DIY
כוכבי הילדים, הסטייליסטים לאון ויואב, המוכרים לכל הורה וילד מתוכנית DIY , הגיעו בשישי בצהריים למסעדת אגאדיר במתחם סוהו החדש בפולג נתניה לסדנת "הכן זאת בעצמך" ,
במסגרת מסיבת פתיחת המסעדה. השניים לימדו את הילדים וההורים להכין תיקים צבעוניים ואף נשארו עד אחרי האירוע כדי לנקות את המדרכה ליד מהצבעים שהילדים עירבבו..
אייל עופר המנהל הארצי של רשת אגאדיר, הגיע עם שלושת ילדיו וסיפר כי מסעדת אגאדיר בפולג תשיק בקרוב תפריט חורף חדש וטעים במיוחד.
פתחנו עם חלת בצל,טבעות בצל ,כנפיים מתובלות וכרוב שנכבש במקום טעים טעים ומה אומר.
טעים טעים וחםםם הגיע הכל שולחן .
הזמנתי לי גם קוקטייל שהכיל אננס ודרלינג על בירה טובה וישבנו להתענג תרתי משמע .
אחרי מנות ראשונות שטרפנו באצבעות ידינו הגיעו המנות בהא הידיעה .
מנות עיקריות גדולות של המבורגר עם תוספות שכל אחד ביקש לעצמו מהתפריט המוצע .
אז של דרלינג היה עם חזה אווז,בצל,גבינת גאודה ולסיום ביצת עין שהחלמון הנוזלי שלה זלג על הכל בכל ביס ועינג ביותר .
המנה שלי -המבורגר עם צ'ילי אננס ופרוסת אננס צרובה מעל גבינת סנט מור ומעל כל הטוב הזה ביצת עין שנזלי לי בכל ביס מענג .
ההמבורגר משובח מבשר צעולה ומשקלו…200 גרם .תענוג
לילידים יש מנה קטנה יותר שמתאימה לגודלם ומעסיקים אותם עם ציורים ומשחקים . רעיון מעולה .
שבעים ומנומנמים קבלנו לקינוח בר שוקולד עשוי גלידה בשכבות מצוה שוקולד מריר כי כשר אין פה במסעדה וטוב שכך.
הטעמים עזים ומצויינים
משקאות בבר מסוגים שונים ומשונים החל בקוקטיילים וכלה בבירות וודקה לסוגיה .
שירותים מבהיקים מנקיון למרות העומס במקום.
יום שישי להגיע עם המשפחה לאכול במחיר מצויין וללכת הביתה לשנ"ץ אחרי שבוע ארוך זהו פתרון מעולה במיוחד כשזה במרכז כזה שניתן לטייל בו ולערוך קניות הביתה .
מומלץ להגיע רעבים כי המנות גדולות וטעימות ביותר
המסעדה החדשה הינה ה-13 במספר של הרשת המצויינת הזו היא משתרעת על 220מטרים והושקעו בה 3.5 מליון ש"ח .
לאחרונה זכתה הרשת בקטגוריית ההמבוגר הטעים ביותר ע"י המגזין טיים אאוט.
המסעדה החדשה כוללת 85 מקומות ישיבה בחלל הפנימיועוד 50 בחוץ וכולם היו מלאים בשבועות האחרונים כי הייתי במקום ו…לא היה מקום.
היא עוצבה ע"י האדריכל אורי בן דרור שהשכיל לתת לה אוירת דיינר אמריקאי עם חלל פתוח ,גבוה ורחב.
המקום פתוח מא-ש משעה 12:00 ועד לשעה 02:00
בואו -הכי כדאי וטעים .