הבלוג של veredmioni

"אני רק טועמת…."

אני ורד, נעים מאוד :) בסוף שנות ה-30 לחיי, עו"ד שלא עוסקת במקצוע, מתגוררת בנהריה ומבלה הרבה בתל-אביב. הסיבה העיקרית שפתחתי בלוג הייתה לחץ בלתי מתון מצד הסביבה הקרובה אלי....אני מאוד אוהבת כל מה שקשור לאוכל, להכין ולאכול כולל... +עוד

אני ורד, נעים מאוד :) בסוף שנות ה-30 לחיי, עו"ד שלא עוסקת במקצוע, מתגוררת בנהריה ומבלה הרבה בתל-אביב. הסיבה העיקרית שפתחתי בלוג הייתה לחץ בלתי מתון מצד הסביבה הקרובה אלי....אני מאוד אוהבת כל מה שקשור לאוכל, להכין ולאכול כולל ביקור רב במסעדות, גדלתי בבית שנושם אוכל 24 שעות ביממה, כל בני משפחתי נדבקו בחיידק האוכל...בנוסף אני מאוד ביקורתית בכל מה שקשור לאוכל, משתפת הרבה את חברי בפייסבוק במתכונים שהכנתי ובמסעדות שבקרתי וככה בעצם עלה הרעיון, יותר ויותר אנשים אמרו לי שאני חייבת לכתוב את זה בצורה מסודרת ולשתף עוד אנשים, אז הנה אני כאן, פותחת בלוג אוכל, בבלוג יהיו גם ביקורות על מסעדות שבקרתי בהן וגם מתכונים שניסיתי, מקווה שתהנו.... ויש עוד משהו קטן שחשוב לי שתדעו עלי, אני כבר למעלה משנתיים שלא נוגעת בבשר או בחלב מטעמים אידאולוגיים, הייתי בטוחה שיהיה לי מאוד קשה, כי מאוד אהבתי בשר, הופתעתי ובגדול, לא קשה בכלל ואפילו קל מאוד, יש תחליפים מעולים להכל וחלק מהמטרה של המתכונים שלי זה להוכיח לכם זאת :)

עדכונים:

פוסטים: 45

עוקבים: 382

החל ממאי 2014

    ארכיון ליולי, 2014

  • veredmioni

    פיצה ביתית משגעת -אחרי שתכינו אותה לא תרצו להזמין יותר בחוץ...

    תצוגה מקדימה

    במסגרת המצב הביטחוני אני ממשיכה לשהות בבית ולהכין דברים משמינים!!! הפעם החלטתי ללכת על פיצה ביתית, בדרך כלל אני עושה פיצה עם מתכון בצק הפוקצ’ה המעולה של קרין גורן, אך מכיוון שלא היו לי שמרים החלטתי לעשות ניסיון ולהשתמש במתכון להכנת הבצק שהיה על גב אריזת הקמח שמרים של אסם (זה קמח שהשמרים כבר בפנים) ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • veredmioni

    פאי תפוחי עץ משגע חם ישר מהתנור....

    תצוגה מקדימה

    פאי תפוחי עץ משגע לאור המצב הביטחוני העדפתי להימצא בקרבת הבית ומשכך החלטתי להיכנס למטבח ולפנק את בני משפחתי בפאי תפוחי עץ משגע. שנים שאני מכינה מתכון זה ואף פעם לא התאכזבתי, מאוד טעים וקל להכנה, ניתן להכינו גם בגרסה טבעונית, ממליצה בחום. החומרים לבצק: 250 גרם קמח רגיל (1 ו-3/4 כוסות) 175 גרם חמאה ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • veredmioni

    ביקור במסעדת אונמי

    תצוגה מקדימה

    כה רבות שמעתי על המקום וידעתי שבמוקדם או במאוחר אבקר שם, תמיד אמרו לי שהסושי שלהם הוא בין הטובים בארץ וכחובבת סושי מושבעת, חובה עלי לבקר שם ומכיוון שהמחירים שם הם לא מהזולים, החלטתי לנצל את העסקית צהריים שלהם ולטעום את הסושי שכולם מדברים עליו… אז קבעתי לי דייט עם חברתי היפה רונית צ. ויצאנו ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה