הבלוג של veredmioni

"אני רק טועמת…."

אני ורד, נעים מאוד :) בסוף שנות ה-30 לחיי, עו"ד שלא עוסקת במקצוע, מתגוררת בנהריה ומבלה הרבה בתל-אביב. הסיבה העיקרית שפתחתי בלוג הייתה לחץ בלתי מתון מצד הסביבה הקרובה אלי....אני מאוד אוהבת כל מה שקשור לאוכל, להכין ולאכול כולל... +עוד

אני ורד, נעים מאוד :) בסוף שנות ה-30 לחיי, עו"ד שלא עוסקת במקצוע, מתגוררת בנהריה ומבלה הרבה בתל-אביב. הסיבה העיקרית שפתחתי בלוג הייתה לחץ בלתי מתון מצד הסביבה הקרובה אלי....אני מאוד אוהבת כל מה שקשור לאוכל, להכין ולאכול כולל ביקור רב במסעדות, גדלתי בבית שנושם אוכל 24 שעות ביממה, כל בני משפחתי נדבקו בחיידק האוכל...בנוסף אני מאוד ביקורתית בכל מה שקשור לאוכל, משתפת הרבה את חברי בפייסבוק במתכונים שהכנתי ובמסעדות שבקרתי וככה בעצם עלה הרעיון, יותר ויותר אנשים אמרו לי שאני חייבת לכתוב את זה בצורה מסודרת ולשתף עוד אנשים, אז הנה אני כאן, פותחת בלוג אוכל, בבלוג יהיו גם ביקורות על מסעדות שבקרתי בהן וגם מתכונים שניסיתי, מקווה שתהנו.... ויש עוד משהו קטן שחשוב לי שתדעו עלי, אני כבר למעלה משנתיים שלא נוגעת בבשר או בחלב מטעמים אידאולוגיים, הייתי בטוחה שיהיה לי מאוד קשה, כי מאוד אהבתי בשר, הופתעתי ובגדול, לא קשה בכלל ואפילו קל מאוד, יש תחליפים מעולים להכל וחלק מהמטרה של המתכונים שלי זה להוכיח לכם זאת :)

עדכונים:

פוסטים: 45

עוקבים: 381

החל ממאי 2014

    ארכיון ליוני, 2014

  • veredmioni

    ביקור ב"שווארמה הטבעונית" בקינג ג'ורג'

    תצוגה מקדימה

    טוב, הבטחתי שאכתוב על שווארמה והמבורגרים ולא רק על סושי ואותי לימדו שהבטחות צריך לקיים, אז הלכתי בשבת בצהרי היום עם חברתי אביטל לאכול ב”שווארמה הצמחונית” בקינג ג’ורג’ שמאז כתיבת שורות אלו  היא כבר הפכה ל”שווארמה הטבעונית”. שלא יהיו אי הבנות, אין בכוונתי לכתוב על בשר מהחי וזאת מהסיבה הפשוטה, שהפסקתי לאכול בשר...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • veredmioni

    ביקור במסעדת ג'פניקה בנמל תל אביב- סושיה

    תצוגה מקדימה

    אין מה לעשות, אני מכורה לסושי וככזאת “נגזר” עלי לאכול הרבה  סושי ואם זה המזל שלי, אז החלטתי לפחות שיהיה מגוון….ממש גורל אכזר. הסושי אצלי מדורג לפי מעולה, שזה אומר, דגים הכי טריים שיכולים להיות, אורז עשוי בדיוק במידה הנכונה ויחסים נכונים בין האורז, הדג ושאר מרכיבי הסושי. סושי טוב, זה אומר, שהכל בסדר וטעים, ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • veredmioni

    ביקור ב"פוראמה" – מסעדת דים סאם

    תצוגה מקדימה

    לאחר שקראתי מספר המלצות על המקום, כולל המלצות אישיות מאנשים שביקרו שם (אחי למשל….)החלטתי ברגע של רעב ספונטני בשבת בצהריים לנסות את המקום, לשמחתי לא רק שהיה מקום במסעדה, אלא שגם התמזל מזלנו והייתה חניה ממש ממול. מעט על המסעדה-  ”פוראמה “(Furama) היא מסעדה סינית-אסיאתית וותיקה השוכנת באשקלון. המסעדה נפתחה בשנת 1985. לשמה של המסעדה ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • veredmioni

    ביקור במסעדת "אורי בורי" – דגים ופירות ים

    תצוגה מקדימה

      אם הייתי צריכה לנקוב בשם אחד של מסעדה, שאותה אני הכי אוהבת, ללא כל התלבטויות זה היה “אורי בורי”. לא סתם בחרתי להתחיל את ביקורת המסעדות עם מקומות שאני אוהבת, הרבה יותר קל לכתוב ולהמליץ על דברים שאוהבים ומאמינים בהם. אז ככה…. ל”אורי בורי” הגעתי לראשונה לפני שנים רבות, עוד כשהמסעדה הייתה בגלגולה הראשון ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • veredmioni

    מרק כתום בניחוח ג'ינג'ר

    תצוגה מקדימה

    אחד החגים האהובים עלי, זה ללא ספק חג השבועות, חג השבועות מתאפיין במאכלים חלביים ותמיד הייתה זו חגיגה גדולה עבורי, במיוחד בשל אהבתי הגדולה לגבינות ולמאכלים חלביים, בשנה האחרונה הורדתי משמעותית את צריכת החלב ומוצרי החלב  מהתפריט האישי שלי, בעיקר בשל טעמים אידיאולוגים ולמרות זאת, אני מוצאת הרבה תחליפים ראויים ומתכונים טעימים ללא...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה