הבלוג של veredmioni

"אני רק טועמת…."

אני ורד, נעים מאוד :) בסוף שנות ה-30 לחיי, עו"ד שלא עוסקת במקצוע, מתגוררת בנהריה ומבלה הרבה בתל-אביב. הסיבה העיקרית שפתחתי בלוג הייתה לחץ בלתי מתון מצד הסביבה הקרובה אלי....אני מאוד אוהבת כל מה שקשור לאוכל, להכין ולאכול כולל... +עוד

אני ורד, נעים מאוד :) בסוף שנות ה-30 לחיי, עו"ד שלא עוסקת במקצוע, מתגוררת בנהריה ומבלה הרבה בתל-אביב. הסיבה העיקרית שפתחתי בלוג הייתה לחץ בלתי מתון מצד הסביבה הקרובה אלי....אני מאוד אוהבת כל מה שקשור לאוכל, להכין ולאכול כולל ביקור רב במסעדות, גדלתי בבית שנושם אוכל 24 שעות ביממה, כל בני משפחתי נדבקו בחיידק האוכל...בנוסף אני מאוד ביקורתית בכל מה שקשור לאוכל, משתפת הרבה את חברי בפייסבוק במתכונים שהכנתי ובמסעדות שבקרתי וככה בעצם עלה הרעיון, יותר ויותר אנשים אמרו לי שאני חייבת לכתוב את זה בצורה מסודרת ולשתף עוד אנשים, אז הנה אני כאן, פותחת בלוג אוכל, בבלוג יהיו גם ביקורות על מסעדות שבקרתי בהן וגם מתכונים שניסיתי, מקווה שתהנו.... ויש עוד משהו קטן שחשוב לי שתדעו עלי, אני כבר למעלה משנתיים שלא נוגעת בבשר או בחלב מטעמים אידאולוגיים, הייתי בטוחה שיהיה לי מאוד קשה, כי מאוד אהבתי בשר, הופתעתי ובגדול, לא קשה בכלל ואפילו קל מאוד, יש תחליפים מעולים להכל וחלק מהמטרה של המתכונים שלי זה להוכיח לכם זאת :)

עדכונים:

פוסטים: 45

עוקבים: 381

החל ממאי 2014

    ארכיון למאי, 2014

  • veredmioni

    ביקור ב"מון" - יפני

    תצוגה מקדימה

    ל”מון” התוודעתי לראשונה ב-2011 כאשר האקס שלי דאז לקח אותי לשם, מאז אני והאקס הספקנו להיפרד, אבל מ”מון” לא נפרדתי, זאת הייתה אהבה ממבט ראשון והרומן בנינו נמשך עד היום… אוסיף ואומר שאני מאוד אוהבת סושי, גם להכין וגם לאכול ועד היום לא מצאתי הרבה מקומות שעומדים בסטנדרטים של סושי כפי שסושי אמור להיות (יותר ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • veredmioni

    חצילים צלויים על הפלנצ'ה

    תצוגה מקדימה

    תוספת פשוטה וטעימה להפליא….(לאוהבי החצילים כמובן) (פלנצ’ה – מילה בספרדית שמשמעותה מחבת כבדה וחמה). אופן ההכנה: פורסים חציל לאורכו לפרוסות בעובי חצי ס”מ(פרוסות לא עבות). מפזרים מלח על כל פרוסת חציל משני צידיה ומשאירים במסננת (בעמידה) למשך כ-שעה. (לא להתקמצן במלח, כי המלח אמור להוציא את המרירות מהחציל). מחמים את הפלנצ’ה...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • veredmioni

    קינוח מרענן של טפיוקה עם פירות בקרם קוקוס

    תצוגה מקדימה

    לאחרונה נתקפתי בחשקים לאוכל אסייתי והרבה זמן שרציתי להתנסות בטפיוקה. מעט על הטפיוקה: הטפיוקה: הוא חומר גלם עמילני דל טעם המשמש להכנת מזון. הוא מיוצר משורש מניהוט מיובש, מקורו בברזיל. בארץ אפשר למצוא את הכדורים האלה בשני גדלים: קטן (בקוטר של מילימטר-שניים) וגדול (בקוטר של חצי ס”מ בערך). הקטנים מגיעים בשלל צבעים או בצבע לבן, ...

  • veredmioni

    מרק המיסו הראשון שלי

    תצוגה מקדימה

      אני מאוד אוהבת אוכל יפני ואין ביקור במסעדה שלא מסתיים בהזמנה של מרק מיסו. אני כבר הרבה זמן רוצה להכין ומתעצלת מלקנות את המצרכים הדרושים, ביום חמישי האחרון עשיתי זאת, קניתי את כל המצרכים הדרושים. מצאתי מתכון פשוט על גבי אריזת אבקת הדאשי ועשיתי זאת, התוצאות היו מרשימות וטעימות ואופן ההכנה פשוט ומהיר. ממליצה ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה