הבלוג של מחשבות על אוכל

thinkingfoods

http://www.thoughts-about-food.com

עדכונים:

פוסטים: 25

עוקבים: 7

החל מיוני 2016

עוגה שמכינים בצ’יק! הכלאה של עוגת ביסקוויטים קלה וטירמיסו, מהעוגות שכיף לאכול עם כף

26/06/2016

 

עוגת מסקרפונה, אספרסו ושוקולד לבןמצרכים:
1 חבילת פתי בר\בישקוטים
1 שמנת מתוקה
1 חבילה גבינת מסקרפונה
2 כפות בהריון אינסטנט פודינג
1 חבילה אבקת סוכר (100 גר’)
1 מעדן יולו לבן (או חבילת שוקולד לבן מומס בפולסים קצרים במיקרו)
רבע כוס חלב
כוס אספרסו (אפשר מקפסולה אחת ולהשלים עם מים רותחים לכוס ואפשר כפית גדושה קפה נמס ומים רותחים)

אופן ההכנה:
1. בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 2 כפות אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד שמתחיל להסמיך
2. במהירות נמוכה, מוסיפים את המסקרפונה והחלב ומקציפים במהירות גבוהה לקרם עמיד אך לא קשה (העוגה עוד מתייצבת במקרר)
3. מוסיפים את היולו הלבן\השוקולד הלבן במהירות נמוכה עד לאיחוד של המסה
4. טובלים כל ביסקוויט\בישקוטי באספרסו משני צידיו ומניחים בתבנית פיירקס מלבנית בינונית
5. מורחים מחצית מהקרם על הביסקוויטים\הבישקוטים וחוזרים שנית על הפעולה
6. לקישוט אפשר לפזר מה שנשאר מחבילת הפתי בר או לבזוק אבקת קקאו
7. מכסים ומשאירים 2-4 שעות במקרר להתייצבות

~אוכלים עם כף ישר מהתבנית, בהצלחה!~

מוזמנים לעקוב אחריי גם באינסטגם ובפייסבוק של “מחשבות על אוכל”

https://www.facebook.com/thinkingfoods/

עוד מהבלוג של מחשבות על אוכל

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

~סלט קישואים מטוגנים ויוגורט עיזים~

  מצרכים: 1 קישוא\קישויי (ככה סבא אומר ואותי זה מצחיק!) 1 גביע יוגורט עיזים 2 צנוניות קטנות פרוסות דק גבעול בצל ירוק פרוס דק כף שמן זית, שתיים למתקדמים בזיק של...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

~טיפ לשדרוג הפסטה+מתכון לאסון ממכר~

מי שעדיין לא גילה את אמריקה - שימו גרידת לימון על הפסטה שלכם! מקפיץ טעמים, מרענן ובעיקר גורם לכם להעמיס עוד צלחת, כי כולם יודעים שלפסטה יש קיבה נפרדת גם לפיצה לפופקורן בקולנוע (ענק זה לא) ולקינוחים ממ..לא משנה ...

תגובות

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה