הבלוג של מחשבות על אוכל

thinkingfoods

http://www.thoughts-about-food.com

עדכונים:

פוסטים: 25

עוקבים: 7

החל מיוני 2016

עוגה שמכינים בצ’יק! הכלאה של עוגת ביסקוויטים קלה וטירמיסו, מהעוגות שכיף לאכול עם כף

26/06/2016

 

עוגת מסקרפונה, אספרסו ושוקולד לבןמצרכים:
1 חבילת פתי בר\בישקוטים
1 שמנת מתוקה
1 חבילה גבינת מסקרפונה
2 כפות בהריון אינסטנט פודינג
1 חבילה אבקת סוכר (100 גר’)
1 מעדן יולו לבן (או חבילת שוקולד לבן מומס בפולסים קצרים במיקרו)
רבע כוס חלב
כוס אספרסו (אפשר מקפסולה אחת ולהשלים עם מים רותחים לכוס ואפשר כפית גדושה קפה נמס ומים רותחים)

אופן ההכנה:
1. בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 2 כפות אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד שמתחיל להסמיך
2. במהירות נמוכה, מוסיפים את המסקרפונה והחלב ומקציפים במהירות גבוהה לקרם עמיד אך לא קשה (העוגה עוד מתייצבת במקרר)
3. מוסיפים את היולו הלבן\השוקולד הלבן במהירות נמוכה עד לאיחוד של המסה
4. טובלים כל ביסקוויט\בישקוטי באספרסו משני צידיו ומניחים בתבנית פיירקס מלבנית בינונית
5. מורחים מחצית מהקרם על הביסקוויטים\הבישקוטים וחוזרים שנית על הפעולה
6. לקישוט אפשר לפזר מה שנשאר מחבילת הפתי בר או לבזוק אבקת קקאו
7. מכסים ומשאירים 2-4 שעות במקרר להתייצבות

~אוכלים עם כף ישר מהתבנית, בהצלחה!~

מוזמנים לעקוב אחריי גם באינסטגם ובפייסבוק של “מחשבות על אוכל”

https://www.facebook.com/thinkingfoods/

עוד מהבלוג של מחשבות על אוכל

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

עוגת סולת, קוקוס ותפוזים קלה להכנה וטבעונית

מה עושים? בקערה 1: 1 כוס מיץ תפוזים 1 קופסא קטנה רסק תפוחים (113 גרם) 1 בננה מעוכה (מי שלא אוהב טעם של בננה יכול להחליף בעוד חבילה של רסק) 1 כוס שמן (אפשר קצת פחות) 1 כוס סוכר...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

חטיף טעים לעצלנים שרוצים להרגיש בריאים

מכירים את התקופות שאוכלים יותר מדי ג'אנק וצריך לשמור קצת יותר על מה שאנחנו מכניסים לפה? אז אתם מוצאים את עצמכם מכינים פתאום מג'דרה עם אורז בר-פרא-אדום-מלא-חרטה, חותכים סלט מושקע עם נבטוטיטים, ועלעלים וזלזלים, שותים איזה שיק...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה