הבלוג של מחשבות על אוכל

thinkingfoods

http://www.thoughts-about-food.com

עדכונים:

פוסטים: 25

עוקבים: 8

החל מיוני 2016

פסטה ירוקה,טבעונית ולימונית, מהירת הכנה (וממכרת!)

16/10/2016

מי שעדיין לא גילה את אמריקה – שימו גרידת לימון על הפסטה שלכם!
מקפיץ טעמים, מרענן ובעיקר גורם לכם להעמיס עוד צלחת, כי כולם יודעים שלפסטה יש קיבה נפרדת
גם לפיצה
לפופקורן בקולנוע (ענק זה לא)
ולקינוחים
ממ..לא משנה

P61013-134801

אז מי שרוצה  כמו שלי יצטייד במרכיבים הבאים:
חצי חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן
כוס מיני ברוקולי קפוא (שמוסיפים לדקה למים הרותחים עם הפסטה בסוף הבישול ומסננים יחד, פטנט – הא!)
כף גדושה פסטו מכל סוג שהוא (אני עשיתי עם פסטו ביתי של פטרוזיליה, כוסברה ובזיליקום – קלי קלותה ומומלץ להכין מדי פעם ולהקפיא בכמויות קטנות)
גרידה מחצי לימון
כף, שתיים מיץ לימון סחוט – לחובבי החמוץ כמוני אפילו חצי לימון
מלח
פלפל שחור גס
שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים היטב, מוסיפים שמן זית מלמעלה (כף או שתיים) ומתקנים תיבול
מצלמים, שולחים אלי ומודים לי על שגיליתי לכם את אמריקה

הצעות משדרגות:
-אפונה עדינה או שעועית עדינה (להוסיף יחד עם הברוקולי למים הרותחים של הפסטה לכמה דק’ ולסנן)
-שקדים פרוסים קלויים לאקסטרא קראנצ’יות
-פטרוזיליה קצוצה, בצל ירוק, עירית, כוסברה – לתוספת ירקרקות מרעננת
-קישואים מקולפים ומגולפים טריים (להמשיך לקלף את הקישוא עם קולפן עד כמה שאפשר עד שנוצרים שטיחים ארוכים ושטוחים של קישוא)
-מי שלא טבעוני יכול להוסיף גבינות כמו פטה, בולגרית, פרמז’ן בייבי מוצרלה

למתכונים נוספים בסגנון כנסו לאתר שלי

http://www.thoughts-about-food.com

 

P61013-134743

עוד מהבלוג של מחשבות על אוכל

תצוגה מקדימה

עוגת סולת, קוקוס ותפוזים קלה להכנה וטבעונית

מה עושים? בקערה 1: 1 כוס מיץ תפוזים 1 קופסא קטנה רסק תפוחים (113 גרם) 1 בננה מעוכה (מי שלא אוהב טעם של בננה יכול להחליף בעוד חבילה של רסק) 1 כוס שמן (אפשר קצת פחות) 1 כוס סוכר...

תגובות

פורסם לפני 2 years

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

טופו, חצילים וחומוס צהובים

תוספת נחמדה, שטעימה גם לבד, אבל הכי הכי מתאימה לאורז לבן התבשיל קל להכנה, משביע, טעים וגם בריא! מה צריך יותר מזה? כלום! רק קופסה יפה לקחת לעבודה ולגרות את כולם עם...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה