הבלוג של מחשבות על אוכל

thinkingfoods

http://www.thoughts-about-food.com

עדכונים:

פוסטים: 25

החל מיוני 2016

כשבא לך משהו קר ומרענן והאוטו גלידה לא עבר בשכונה מ-1989

07/07/2016

 

קישואים מטוגנים ביוגורט מרענן

מצרכים:
1 קישוא\קישויי (ככה סבא אומר ואותי זה מצחיק!)
1 גביע יוגורט עיזים
2 צנוניות קטנות פרוסות דק
גבעול בצל ירוק פרוס דק
כף שמן זית, שתיים למתקדמים
בזיק של מלח
בזיקון פלפל גרוס גס
סחיטונת של מיץ לימון (ממש כפית, אפילו פחות)
אופציונלי ומומלצי אך לא בתמונה:
*עגבניה בשלה
*שן שום קטנטנה
*נענע

אופן ההכנה: חותכים את הקישויי באלכסון לפרוסות בעובי חצי ס”מ. מטגנים בשמן זית עד ששחום, פריך ורך משני הצדדים. מניחים בצד בנייר סופג. בצלחת עמוקה שמים יוגורט, שום כתוש (לא חובה — אני בעד) ומערבבים. מניחים את הקישויים מסביב. מוסיפים את הבצל הירוק והצנונית. שופכים מעל ומסביב את שמן הזית ואת התבלינים. ואם רוצים, חוצים עגבנייה לשניים וסוחטים אותה מעל הכל. כמובן שלא זורקים, אלא חותכים את הבשר שלה ומפזרים מעל. מוסיפים סחיט של לימון
ומתרעננים! (אפשר עם פחמימה טובה, לחם טוב, פיתה…לא אני הצעתי!)
*אם יש בידכם נענע טרייה מומלץ להוסיף שני עלים קצוצים למעלה — זה מרענן אפילו את הרעננות הקיימת!

בתיאבון!

מוזמנים להיות חברים שלי גם באינסטוש “מחשבות על אוכל”

וגם בפייסוש:

https://www.facebook.com/thinkingfoods/

P60707-095648

עוד מהבלוג של מחשבות על אוכל

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

עוגת סולת, קוקוס ותפוזים קלה להכנה וטבעונית

מה עושים? בקערה 1: 1 כוס מיץ תפוזים 1 קופסא קטנה רסק תפוחים (113 גרם) 1 בננה מעוכה (מי שלא אוהב טעם של בננה יכול להחליף בעוד חבילה של רסק) 1 כוס שמן (אפשר קצת פחות) 1 כוס סוכר...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

פאי תפוחים *טבעוני* מקוצר

נכון...מלאווח זה רע! אבל תפוחים זה טוב! אז אנחנו בסדר. השימוש במלאווח מקצר את הזמן, אין צורך להתעסק בבצקיזם יותר מדי, אז למה לא?! התפוחים הם השוס כאן,  הם הופכים את...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה