הבלוג של מחשבות על אוכל

thinkingfoods

http://www.thoughts-about-food.com

עדכונים:

פוסטים: 25

החל מיוני 2016

פנקייקים תפוחים ואוורירים, ללא מוצרי חלב וביצים, ספוגים במייפל אמיתי ומפנק

19/01/2017

אין על הארוחות של שבת בבוקר

P70107-112603

כל שבת אני אוהבת “לפתוח שולחן” ולהשקיע

כל פעם משהו אחר

הפעם התחשק לי משהו מושחת ומתוק

אז הכנתי פנקייקים עם הרבה סירופ ופירות טריים

גם סרבני הקמח מלא והקוואקר אהבו!

מה צריך?

רבע כוס קמח מלא

רבע כוס שיבולת שועל מהירת הכנה

רבע כוס קמח רגיל

חצי כוס חלב סויה\שקדים

חצי כפית אבקת אפיה

רבע כפית אבקת סודה לשתיה

קמצוץ מלח

כפית סוכר

כפית שמן

מה עושים?

מערבבים היטב את כל המרכיבים. מחממים מחבת קטנה עם מעט שמן ושמים 3 כפות מהבלילה, אני השתמשתי ברינג כדי שיצאו אחידים אבל ממש לא חובה. כהשוליים מזהיבים ובועות נוצרות על פני הפנקייק, הופכים בעדינות וממשיכים לטגן עד הזהבה. כדי שהפנקייקים יהיו מוכנים גם מבפנים -חשוב שלא לטגן על האש הכי גבוהה. אני שמה על הלהבה הכי קטנה מבין הארבעה בגז ומסובבת את הכפתור בין העוצמה הכי גבוהה להכי נמוכה. כדי שהפנקייקים יהיו גם זהובים אך גם מוכנים מבפנים.

P70107-112711

הכמות היא לשני אנשים, יוצאים 3-4 פנקייקים שמנמנים ומשביעים. מי שצריך יותר, שיכפיל כמויות :)

ממליצה להגיש יחד עם מייפל אמיתי ופירות טריים

P70107-112828

בתיאבון :)

ספרו לי איך יצא שאהיה מרוצה!

ובואו לעקוב אחריי גם בפייסבוק ובאינסטגרם, חפשו “מחשבות על אוכל”

למתכונים נוספים בסגנון כנסו לאתר שלי

http://www.thoughts-about-food.com

 

עוד מהבלוג של מחשבות על אוכל

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

עוגת סולת, קוקוס ותפוזים קלה להכנה וטבעונית

מה עושים? בקערה 1: 1 כוס מיץ תפוזים 1 קופסא קטנה רסק תפוחים (113 גרם) 1 בננה מעוכה (מי שלא אוהב טעם של בננה יכול להחליף בעוד חבילה של רסק) 1 כוס שמן (אפשר קצת פחות) 1 כוס סוכר...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

פאי תפוחים *טבעוני* מקוצר

נכון...מלאווח זה רע! אבל תפוחים זה טוב! אז אנחנו בסדר. השימוש במלאווח מקצר את הזמן, אין צורך להתעסק בבצקיזם יותר מדי, אז למה לא?! התפוחים הם השוס כאן,  הם הופכים את...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה