הבלוג של מחשבות על אוכל

thinkingfoods

http://www.thoughts-about-food.com

עדכונים:

פוסטים: 25

החל מיוני 2016

תוספת בריאה וטעימה של כרישה, בצלים ופטריות על גריסי פנינה

16/01/2017

P70108-111148

קצת גיוון לארוחות אמצע השבוע. מתאים לצמחונים וטבעונים, אבל לא רק! כולם יאהבו!

אפשר להחליף את הגריסים בפסטה, או אורז ואפילו תוספת מושקעת לפיצה או פוקאצ’ה!

אז מה צריך?

כוס גריסי פנינה (להשרות במים חצי שעה על ההתחלה, אבל לא חובה)

2-3 גבעולים כרישה ללא החלק הירוק כהה

2 שיני שום מקולפות

1 בצל לבן

סלסלת פטריות טריות (אפשר עוד אחת לאוהבים)

כוס בצל ירוק חתוך לפרוסות

כף רוטב סויה

כף מיץ לימון

כפית מלח

מעט פלפל שחור

מה עושים?

1. מבשלים את הגריסים בהרבה מים, כ30-40 דקות, עד שמתרככך ומסננים.

2.חותכים את הכרישה לפרוסות ברוחב 1 ס”מ ושוטפים היטב מכל החול במסננת.

3. מקלפים וחותכים את הבצל לפרוסות. מטגנים במחבת עם שמן עד שמזהיב. מוסיפים את הכרישה החתוכה וממשיכים לטגן עד ריכוך.

4. קוצצים את השום ומוסיפים למחבת. בינתיים חותכים את הפטריות לרבעים ומוסיפים למחבת. ממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.

5. מוסיפים מלח ופלפל, כף רוטב סויה וכף לימון ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

P70108-105453

6. מאחדים בין התבשיל מהמחבת לגריסי הפנינה ומוסיפים כף שמן זית. טועמים ומתקנים תיבול. מי שאוהב חמצמצות יוסיף לימון.

P70108-110539

בתיאבון :)

ספרו לי איך יצא שאהיה מרוצה :)

P70108-111133

חפשו “מחשבות על אוכל” ובוא לעקוב אחרי גם באינסטגרם ובפייסבוק

למתכונים נוספים בסגנון כנסו לאתר שלי

http://www.thoughts-about-food.com

עוד מהבלוג של מחשבות על אוכל

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

עוגת סולת, קוקוס ותפוזים קלה להכנה וטבעונית

מה עושים? בקערה 1: 1 כוס מיץ תפוזים 1 קופסא קטנה רסק תפוחים (113 גרם) 1 בננה מעוכה (מי שלא אוהב טעם של בננה יכול להחליף בעוד חבילה של רסק) 1 כוס שמן (אפשר קצת פחות) 1 כוס סוכר...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

פאי תפוחים *טבעוני* מקוצר

נכון...מלאווח זה רע! אבל תפוחים זה טוב! אז אנחנו בסדר. השימוש במלאווח מקצר את הזמן, אין צורך להתעסק בבצקיזם יותר מדי, אז למה לא?! התפוחים הם השוס כאן,  הם הופכים את...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה