הבלוג של Orna Lusternik Czaczkes

מעצבת פנים, אוצרת, בשלנית,

מפיקה ומעצבת ארועים, סטראטאפיסטית מתחילה, אמא, ואשתו של אורון

עדכונים:

פוסטים: 9

החל ממאי 2013

עוגת גבינה קלילה וטעימה

25/12/2019

עוגת גבינה זו העוגה הכי אהובה על הילדים שלי. במיוחד על דניאל שנמצא עכשיו בהודו ומתרגל יוגה.

לכבוד חג החנוכה ובגלל שביקשו ממני אני אשמח לשתף אתכם במתכון הקל הזה

עוגת גבינה גדולהבסיס

200 גרם עוגיות לוטוס או פתי בר או כל עוגיות שיש בבית

100 גרם חמאה מוממסת

למלית הגבינה

400 גרם גבינת שמנת 30% אבל אני עושה גם עם 5% וזה טעים

כוס ורבע סוכר (אפשר גם 3/4)

3 כפות קורנפלור ( את זה צריך)

2 גביעי שמנת חמוצה 15% אפשר גם 9%

1 כפית תמצית וניל

3 ביצים

גרידת לימון או תפוז מ לימון או תפוז שלמים

אופן ההכנה

מערבבים במג’ימיקס את העוגיות עם החמאה עד שמתאחדים לפירורים.

מהדקים טוב טוב על תחתית תבנית קפיצית לעוגה או צנצנות לעוגות אישיות

מחממים תנור ל 170 מעלות

מכינים תבנית עמוקה וגדולה חוץ מתבנית העוגה כדי שתכיל את תבנית העוגה / צנצנות אישיות מפני שממלאים אותה במים ליצור לחות בתנור

אם עושים עוגה צריך לעטוף את התחתית של התבנית בנייר כסף כדי שהמים לא יכנסו בחיבורים

מכינים את המלית

בקערת מיקסר או בכלי מערבבים את הגבינה עם הסוכר והקורנפלור עד שהבלילה אחידה.

מוסיפים שמנת ווניל וממשיכים לערבב,

מוסיפים ביצה אחר ביצה עד שהתערובת אחידה וחלקה.

יוצקים את המלית על התחתית ואופים כשעה אם זה בצנצנות אישיות או כשעה ורבע אם זו עוגה. את תבנית העוגה מניחים בתוך תבנית גדולה יותר מלאה במים

מוכן כשהעוגה מזהיבה, השוליים מתיצבים והמרכז עדיין רוטט. אם יש צורך אופים עוד 10 דקות.

מניחים על רשת לכשעתיים עד שהעוגה מתייצבת וקרה.

מעבירים למקרר לצינון מוחלט.

מגישים עם פסיפלורה טריה או עם אבקת סוכר או בלי כלום.

כמה פשוט ככה טעים

עוגת גבינה מעולה כמה פשוט ככה טעים

הוורסיה האישית

 

 

עוד מהבלוג של Orna Lusternik Czaczkes

תצוגה מקדימה

לימון כבוש - כמה פשוט להכין ככה טעים

לפני כשבועיים ליויתי את אמא שלי לסופר. שאלתי מה תרצה לקנות - ברשימת הקניות שלה היה לימון כבוש. חיפשנו לימון כבוש בסופר שליד ביתה ומצאנו מבחר אפשרויות. כשהסתכלתי על הרכיבים גיליתי 61% לימון כבוש, מים, שמן קנולה, סוכר,...

תגובות

פורסם לפני 5 months
תצוגה מקדימה

הקרקר הכי טעים נ ק ו ד ה

כשאני מגישה את הקרקרים האלה אף אחד או אחת לא מאמינים שהכנתי לבד. כמה טעים ככה פשוט המתכון לקרקרים 4 כוסות של גרעיני חמניה גרעיני דלעת שומשום שחור שומשום רגיל זרעי פישתן קוואקר להכנה מהירה אפשר לגוון עם שקדים,...

תגובות

פורסם לפני 2 months
תצוגה מקדימה

כבר שנתיים אני כותבת את הפוסט הראשון שלי...

קוראים לי אורנה לוסטרניק צ'צ'קס אני מעצבת פנים, אוצרת, בשלנית, פודית, פרפקציוניסטית, יצירתית, מתעדכנת באופן שוטף בחידושים טכנולוגים ובעיצוב, אוהבת גאדג'טים, אוהבת פרופילים של אלומיניום (במיוחד את החדשים) וגם...

תגובות

פורסם לפני 12 months

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה