עדכונים:
פוסטים: 99
החל מיוני 2010
את ממרח הפסטו עם הפטרוזילה והנענע החלטתי לשלב במאפה
הכנה קלה, ללא שמרים, ללא לישות וללא התפחות
קערה מס 1:
שתי כוסות קמח
כפית וחצי אבקת אפייה
חצי כפית סודה לאפייה (ויתרתי , לא אוהבת את הטעם המתכתי שלפעמים מרגישים במאפה)
כפית מלח
מערבבים את החומרים בכף
קערה מס 2:
1 ביצה
רבע כוס שמן זית
כוס ריוויון (אם אין לכם ריוויון בבית כרגע מכינים לבד: כוס חלב+ כף מיץ לימון או חומץ, מחכים כ10 דקות ויש ריוויון)
לערבב עם מטרפה ידנית
מאחדים את תוכן קערה מס 1 עם תוכן קערה מס 2
משמנים תבנית אפייה מאורכת במעט שמן זית
שופכים את הבלילה פנימה, מניחים על פני הבצק כמות של שתיים-שלוa כפיות מממרח פסטו (השתמשתי בפסטו פטרוזליה ונענע) ובעזרת סכין דוחפים פנימה
אופים בחום בינוני גבוה כ30-235 דקות, מייד עם הוצאת התבנית מהתנור מזלפים מעט שמן זית וזורים קצת מלח ים גס
מחכים 10-15 דקות, מוציאים ומהתבנית ופורסים.
*אפשר להוסיף לתערובת חצי כוס צנוברים ורבע כוס גבינת פרמזאן מגוררת, אפשר גם לפזר על פני הבצק לפני האפייה את הגבינה המגוררת
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות