הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

פסטיבל  ”שף תאכל” מתקיים זו השנה התשיעית, בפעם ה17, משתתפות בו 70 מסעדות ברחבי הארץ , מטרת הפסטיבל היא לחשוף מסעדות ידועות וידועות פחות לקהל הרחב במחיר אחיד של 84 שקלים לסועד.
פסטיבל “שף תאכל” החל ב12 בינואר ויסתיים ב23 בינואר.
כשעלתה ההודעה ב”סלונה” כי מחפשים מתנדבים  לסיקור פסטיבל “שף תאכל התנדבתי מיד.. ללא היסוס ולשמחתי כי רבה (לאחר שהצבתי דרישות….. – לא מסעדת דגים ופירות ים ולא אוכל טבעוני/צמחוני) קיבלתי ברוב שמחה והקלה הזמנה למסעדת “עד העצם”, גם קרוב לבית (חשוב לבטטת ספה שכמוני) וגם מסעדה מוכרת ואהובה
הגענו אני והוא למסעדה שמחים וטובי לב, התפריט מגוון ונדיב וכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח.
למנה ראשונה לקחנו – הוא – טונה צרובה על מצע של גואקאמולי וסלסת עגבניות שהיתה נפלאה כך על פי הדיווח ממנו -לא טעמתי כי לא אוכלת דגים.. ואני  בחרתי בקרפצ’ו פילה בקר עם פרמזן ורוקט, היה מעולה.
למנות עקריות – אני המבורגר וצ’יפס (כמובן) והוא טבעות פילה לבן ברוטב חרדל דיז’ון בליווית תפוח אדמה אפוי עם שמנת.
המנות נדיבות ביותר בגודלן וטעמו לנו מאד.
לקינוח למרות שבאמת כבר לא היה מקום לקחנו קרם ברולה ופבלובה שזה הקינוח האהוב עלי ביותר בכל היקום, שילוב של מרנג, קצפת ופירות יער חמצמצים.

השירות אדיב ומקצועי , האוירה נעימה וכיפית, וחייבת לשבח את רוני המארחת שלמרות שהזמנו עם הארוחה שתי בירות (שאינן כלולות במחיר) ולמרות שהתעקשתי לשלם עליהן סירבה ואמרה שזה על חשבון הבית.
היה טעים ביותר, ממליצה מאד!

המסעדה אינה כשרה

כתובת המסעדה: רחוב שדרות אבא אבן 5, הרצליה פיתוח ומומלץ מאד להזמין מקום מראש.
אתר המסעדה: http://adhaetzem.rest.co.il/he/home/default.aspx?snif=herzliya&ContentID=1

ועכשיו לתמונות:

עוד מהבלוג של Tamar Gaash

תצוגה מקדימה

לביבות תפוחי אדמה-המתכון הקלאסי

אני קוראת להן לביבות הפרס.. כי שנה שעברה שלחתי את התמונה והמתכון להגרלה וזכיתי במקום הראשון :) זה המתכון הקלאסי - ככה אוכלים אצלנו בעדה בתוספת סוכר למעלה ושמנת חמוצה בצד. 4-5...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

לחם בסגנון איטלקי עם עשבי תיבול גבינות ועגבניות מיובשות

בשבוע שעבר היה לי הרבה זמן פנוי, ביליתי 4 ימים בבית חולים עקב זיהום בדם שנגרם מנשיכת עכביש, את זמן האשפוז העברתי, לא נעים לאמר, בישיבה בקפה ארומה במרכז הקניות הסמוך ובקריאת בלוגי בישול מחו"ל..המתכון הזה מצא מאד חן בעיני כי...

תגובות

פורסם לפני 8 years
תצוגה מקדימה

חאצ'פורי - בורקס גרוזיני במילוי גבינה

קיבלתי להתנסות שתי חפיסות של גבינת חמד (פיראוס-תנובה) ונתבקשתי  להכין איתן מאפה גרוזיני..אני רחוקה מהעדה הגרוזינית (או שמא יש לאמר גיאורגית) כמרחק מזרח ממערב.. ובכל זאת...

תגובות

פורסם לפני 7 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה