הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

    ארכיון לאפריל, 2018

  • תגובות

    פורסם לפני 1 year
  • Tamar Gaash

    פבלובה פרי סטייל

    תצוגה מקדימה

    מנת הקינוח האהובה עלי ביקום ותמיד פחדתי להכין אותה מסתבר שקלה מאד להכנה המתכון מבוסס על מתכון שראיתי בתוכנית של נייג’לה לאוסון אהובתי וככה מכינים מחממים את התנורר לחום 180 מעלות ומרפדים את תבנית האפייה הגדולה של התנור בנייר אפייה בקערת המערבל עם קרס העירבול (זה שנראה כמו בלון) שמים שלושה חלבונים ומתחילים להקציף כשקצף ...

    תגובות

    פורסם לפני 1 year

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה