הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

    ארכיון לאוקטובר, 2017

  • Tamar Gaash

    עוגת אגסים איטלקית

    תצוגה מקדימה

    מתכון שעבר גיור קל, במקום גבינת מסקרפונה השתמשתי בגבינה לבנה למריחה, עוגה קלה כל כך להכנה ונהדרת מצרכים: כוס קמח כפית וחצי אבקת אפייה מעט מלח 1/4 כוס + כפית וחצי קורנפלור 3/4 כוס סוכר 3 ביצים כוס גבינת מסקרפונה (השתמשתי בגבינה לבנה למריחה של משק ביצרון אבל כל גבינה לבנה למריחה תתאים) 2 וחצי ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • Tamar Gaash

    עוגיות מלוחות ממכרות

    תצוגה מקדימה

    דקה לפני חג סוכות התכנסנו לסדנת אפייה והכרות עם הקמח החדש של בצק פריך מבית היוצר של שמרית. יחודו של הקמח הוא שהוא מכיל שומן וכל שנותר הוא להוסיף נוזלים בהדרגה לערבב במזלג או במיקסר ותוך דקותיים (ממש כך!) נוצר בצק פריך נוח מאד לעבודה. הקמח מגיע בשני “טעמים” לבצק פריך מלוח ולבצק פריך מתוק ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה