הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

    ארכיון ליוני, 2017

  • Tamar Gaash

    לחם מסלק עם דבש, אגוזים וטימין

    תצוגה מקדימה

    כן, לחם מסלק, עם צבע וטעם נהדרים, קרום פריך ואם מורחים חמאה בנדיבות – מתאים לקפה אחרי שנת צהריים של יום שישי (בדיוק מה שקרה כאן עכשיו) חברת סנפרוסט הוציאה לשוק מוצר חדש: סלק שלם, קלוף ומבושל, מוציאים מהמקפיא ומתחילים להכין. ללחם הסלק אפילו לא חיכיתי שהסלק יפשיר, גיררתי אותו קפוא על המגררת והנה המתכון ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה