הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

    ארכיון לפברואר, 2017

  • Tamar Gaash

    סלט דלורית עם עשבי תיבול

    תצוגה מקדימה

    את מטלת השבוע במסגרת “פשוט לבשל עם דורות” היתה להכין סלט הסלט יכול לשמש גם כתוספת למי שנמנע מפחמימות (לא אני!) ההכנה קלה ביותר, החלק המעצבן בהכנה הוא קילוף הדלורית וניקוי הקרביים שלה, אני מוצאת שהכי קל זה לחתוך את הדלורית לשניים, כלומר להפריד  את ה”ראש”  מה”גוף”  ובעזרת סכין חדה לקלף את הקליפה, בדיוק היום  צפיתי...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • Tamar Gaash

    מרק תפוחי אדמה ושמנת מתוקה - מרק פרמנטייה

    תצוגה מקדימה

      מרק תפוחי אדמה עם שמנת מתוקה – קרוי על שמו של אנטואן אוגוסטין פרמנטייה אשר בזכות יחסי הציבור שעשה לתפוח האדמה הירק הזה נהיה פופלרי בצרפת (תודה לדודה ויקיפדיה על האינפורמציה) מרק מחמם לימים קרים מה צריך: 5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות 3 גזרים קלופים חתוכים לטבעות 2 כפות שמן זית 20 ג’ חמאה ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • Tamar Gaash

    פיצה ללא גלוטן (וגם בלי לישה והתפחה)

    תצוגה מקדימה

    בסיס לפיצה בקלי קלות, ללא לישה, ללא התפחה והבונוס הגדול למי שמקפיד – ללא גלוטן, אפשר לאכול ללא הגבלה:-.) את המתכון לבסיס הפיצה קיבלתי מדנית סלומון, המנטורית של קבוצת “לימונצ’לו”  במסגרת “לבשל פשוט” שיתוף פעולה בין אתר סלונה לחברת דורות לבסיס הפיצה: כוס וחצי קמח תירס (פולנטה) כוס וחצי חלב כפית מלח 20 ג’ חמאה ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • Tamar Gaash

    טארט פירות יבשים לכבוד ט"ו בשבט

    תצוגה מקדימה

    כל הגן לבש לבן תכלת וארגמן “יום הולדת לאילן” כל צמח רן. במחול יצאו גם נרקיס כרכום כי לכל בן ירק חג מועד היום. גם צבר אפילו פה היום ירקוד והברוש יריע עוד. מילים וגם לחן ש. אמיתי וגם אצלי היקינטון עוד מעט יפרח טארט פירות יבשים לבצק פריך כפי שלמדנו בשיעור מס 2′ מהמנטורית ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה