הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

    ארכיון למאי, 2014

  • Tamar Gaash

    עוגת קרם גבינה לימוני עם יוגורט בנוסח יוון

    תצוגה מקדימה

    במתכון המקורי יש להשתמש ביוגורט יווני (סמיך מאד) השתמשתי ביוגורט עיזים של פיראוס, סמיך ומשובח העוגה מורכבת משלוש שכבות, עוגה, קרם גבינה ומלמעלה פירורים (שטרויזל), קלה מאד להכנה, אפשר גם ללא מיקסר למי שאין. לשכבת הגבינה: קערה מספר 1 – קרם גבינה 225  גרם גבינת שמנת בטעם טבעי 1/4 כוס סוכר ביצה אחת שלמה 1/2 ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • Tamar Gaash

    סוף שבוע רגוע ומתכון מעולה

    תצוגה מקדימה

    הפעם האחרונה בה ביקרתי באשקלון היתה לפני 30 ומשהו שנים… עת הייתי חיילת בצבא ההגנה לישראל, בסוף השבוע האחרון הוזמנו , בלוגריות אוכל של סלונה למלון לאונרדו אשקלון כאורחות הרשת. אודה ולא אבוש הופתעתי, לטובה, העיר התפתחה בקצב מדהים, זו לא אותה אשקלון מימי השירות הצבאי, בכל פינה גנים וגינות, חוף ים משגע ומרינה מקסימה. ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • Tamar Gaash

    עוגת גבינת ריקוטה בנוסח סיציליה

    תצוגה מקדימה

        תבנית  קפיצית בקוטר 22 ס”מ משומנת ומפודרת בקמח *השתמשתי בתבנית עגולה בקוטר  24  ס”מ והעוגה יצאה נמוכה כפי שנראה בתמונה..   מערבבים בקערה: כוס סוכר + 1/3 כוס קמח רגיל   לקערת המיקסר עם וו הגיטרה מכניסים 500 גרם ריקוטה (אני משתמשת בזו של חוות הבופאלו  ממשק ביצרון) כף גרידת תפוז כפית תמצית ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • Tamar Gaash

    עוגת גבינה בנוסח ניו יורק - New York Cheese cake

    תצוגה מקדימה

    עוד לא יבש הדיו מחגיגות יום העצמאות וחג שבועות כבר בפתח. קיבלתי להתנסות את גבינת השמנת ניו יורק 30% של מחלבות גד ונתבקשתי להכין איתן את הגירסא שלי לעוגת גבינה ניו יורק. הגבינה מצויינת לאפייה וכמובן גם לכריכים. מחירה לא זול , 15.50 שקלים לקופסא בת 200 גרם והיא מיוצרת בשלושה טעמים – טבעי, ירקות ...

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה