הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

    ארכיון לינואר, 2014

  • Tamar Gaash

    "שף תאכל" מתכונת חורף - מסעדת "עד העצם"

    תצוגה מקדימה

    פסטיבל  ”שף תאכל” מתקיים זו השנה התשיעית, בפעם ה17, משתתפות בו 70 מסעדות ברחבי הארץ , מטרת הפסטיבל היא לחשוף מסעדות ידועות וידועות פחות לקהל הרחב במחיר אחיד של 84 שקלים לסועד. פסטיבל “שף תאכל” החל ב12 בינואר ויסתיים ב23 בינואר. כשעלתה ההודעה ב”סלונה” כי מחפשים מתנדבים  לסיקור פסטיבל “שף תאכל התנדבתי מיד.. ללא היסוס ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • Tamar Gaash

    עוף טוב לילדים

    תצוגה מקדימה

    נתבקשתי ע”י “סלונה בודקת” להרכיב כמה ארוחות לקטנים (אבל גם גדולים יאהבו, מבטיחה) מהמוצרים המשובחים של “עוף טוב”. כבדרך קבע יש לי במקפיא את “קציצות הבקר מבית טוב”  וגם את קציצות העוף המשובחות תוצרת “עוף טוב”. מגוון השימושים בהן הוא רחב, החל מ”סתם” קציצות מטוגנות במחבת, דרך כדורי בשר ברוטב עגבניות (להיט...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • Tamar Gaash

    עוגת לימון וג'ינג'ר

    תצוגה מקדימה

    קיבלתי להתנסות 4 אריזות של חליטות חורף של ויסוצקי, :ג’ינג’ר ולימון, ג’ינג’ר ודבש, אכינצאה וסמבוק ועלי אקליפטוס והדרים, ג’ינג’ר נחשב כאנטיביוטיקה טבעית וכמחזק את מערכת החיסון, לפרי הסמבוק מייחסים תכונות אנטי בקטריאליות והוא יעיל מאד בטיפול בהצטננויות ומחלות בדרכי נשימה, החליטות גם בריאות וגם טעימות. אפשר כמובן...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה