הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

    ארכיון לנובמבר, 2012

  • Tamar Gaash

    רוגאלאך לרמאים

    תצוגה מקדימה

    היום בעוד מתייבשת בתור בסופר עיינתי בספר עוגות של אביגייל מייזליק, ספר נחמד, המתכונים כתובים בצורה ברורה ולא ממש מסובכים אם כי די סטנדרטיים. מתכון אחד צילמתי (בראש) והרי הוא לפניכם. קלי קלות וגם טעים. גליל מופשר של בצק עלים מרודד (קנוי כמובן) קופסת שוקולד למריחה פותחים את הגליל וחותכים לריבועים (בערך 20 ריבועים) מורחים ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • Tamar Gaash

    חאצ'פורי - בורקס גרוזיני במילוי גבינה

    תצוגה מקדימה

    קיבלתי להתנסות שתי חפיסות של גבינת חמד (פיראוס-תנובה) ונתבקשתי  להכין איתן מאפה גרוזיני..אני רחוקה מהעדה הגרוזינית (או שמא יש לאמר גיאורגית) כמרחק מזרח ממערב.. ובכל זאת החלטתי לנסות. קיבלתי מתכון של חצפורי במילוי גבינה מתוך הספר “מאכלים גרוזיניים” של שרה דבירי (דברשווילי) – ממש לא מסובך להכנה, הבצק ידידותי ביותר וגם פחדני...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • Tamar Gaash

    ריבועי לימון חמצמצים

    תצוגה מקדימה

    לאוהבי מאכלים החמצמצים כמוני – ריבועי לימון קלים להכנה לתחתית הבצק: מכניסים למעבד מזון עם להב מתכת (זו שמרסקת) 160 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 2 כוסות קמח רגיל 1/2 כוס סוכר טיפונת מלח מפעילים בכמה פולסים עד שכל התערובת נהיית פירורית, מוסיפים כף או שתיים של מים, מפעילים שוב בכמה פולסים עד שנוצר כדור ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה