הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

    ארכיון לאוגוסט, 2012

  • Tamar Gaash

    לחם בסגנון איטלקי עם עשבי תיבול גבינות ועגבניות מיובשות

    תצוגה מקדימה

    בשבוע שעבר היה לי הרבה זמן פנוי, ביליתי 4 ימים בבית חולים עקב זיהום בדם שנגרם מנשיכת עכביש, את זמן האשפוז העברתי, לא נעים לאמר, בישיבה בקפה ארומה במרכז הקניות הסמוך ובקריאת בלוגי בישול מחו”ל..המתכון הזה מצא מאד חן בעיני כי הוא  כל כך קל להכנה,  הכנתי אותו היום בצהריים.. שתי קערות, אין לישות ואין התפתחות. ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • Tamar Gaash

    תראו מה שצבע יכול לעשות

    תצוגה מקדימה

    הוזמנתי לסדנת התנסות של טמבור כדי להכיר  ולהתנסות במבחר האפקטים איתם אפשר לצבוע על כל קיר ולתת לו אפקט של מראה דמוי קטיפה (קשמיר), מטאלי דמוי זאמש (סוויד מטאלי), דמוי חול עדין (ספארי) ואפילו של שליכטה – תבליטים. בבית טמבור ניתן לקבל יעוץ על בחירות צבע, עיצוב, מתקיימות במקום סדנאות רבות להכרות עם החומרים החדשים ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • Tamar Gaash

    עוגת אוכמניות לימונית בזיגוג לימון

    תצוגה מקדימה

    בשיטוטי בפינטרסט המופלא pinterest – מצאתי את המתכון הזה בבלוג אוכל אמריקאי, עוגה בחושה, קלה מאד להכנה כאן השתמשתי באוכמניות טריות ככתוב במתכון אבל מכיון שמחירן מאד גבוה.. אפשר להשתמש באוכמניות קפואות שהן זולות יותר – אין צורך להפשיר אותן, מכניסים אותן לבלילה כשהן קפואות. לעוגה: 100 גרם חמאה רכה 3/4 כוס סוכר 3 ביצים ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years
  • Tamar Gaash

    לחם אמיש כפרי

    תצוגה מקדימה

    בשיטוטי בpinterest -אתר מאגרי התמונות הנפלא והבלתי נדלה,  מצאתי את המתכון  הבא בבלוג אפייה אמריקאי, הוא נקרא “לחם אמיש כפרי”, קל מאד להכנה ומאד טעים. בקערה גדולה שמים: 4 כפות סוכר 2 כפות חמאה רכה (לא ידעתי איך למדוד אז שמתי 40 גרם..) 3 כפיות מלח 2 כפות שמרים יבשים כוס וחצי מים חמים * ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה