הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

    ארכיון לאפריל, 2012

  • Tamar Gaash

    עוף וירקות שורש בקדירת חרס

    תצוגה מקדימה

    את קדירת החרס (בתמונה העליונה) קניתי בחנות יד שנייה המופלאה במקום מגוריי, חדשה ובתולית, מעולם לא היתה בשימוש. וככה עושים: מניחים בקדירה ירקות שורש (בטטות, בצלים, שומר, גזר, קולורבי, שום, תפוחי אדמה) אפשר לשחק בכמויות וכמובן לשים איזה ירק שאוהבים מעל הירקות מניחים את חלקי העוף, מזלפים שמן זית, ממליחים ומפלפלים, מפזרים מעט פפריקה...

    תגובות

    פורסם לפני 8 years
  • Tamar Gaash

    עוגת גבינה אפוייה

    תצוגה מקדימה

    עוגת גבינה שמזכירה מאד בטעמה את עוגות הגבינה שמגישים בארוחת הבקר בבתי המלון בארץ – אני מתה על העוגה הזו.. מי שנמנע מחמץ בפסח יכול להמיר את הקמח התופח בקמח תופח כשר לפסח. בקערה גדולה מערבבים (לא צריך מיקסר-אפשר עם כף) 3 קופסאות גבינה לבנה (כל קופסה 250 ג’) אפשר בהחלט להשתמש ב5% שומן 4 ...

    תגובות

    פורסם לפני 8 years
  • Tamar Gaash

    מצה בריי (ככה קוראים לזה אצלנו..) קצת אחרת

    תצוגה מקדימה

    קוראת סטטוסים על מצות עם שוקולד, דבש, גבינה ופסטרמה (לחוד. לא הכל ביחד..) ומודה ומתוודה – לא אוהבת מצות ולא אוהבת בכלל את האוכל של הפסח (מילדות). אבל אם לאכול מצות – אוהבת להכין אותן ככה (תיכף פירוט) מין, מצה בריי משודרגת. ככה עושים: לוקחים 3-4 מצות, מרטיבים אותן במים ובעזרת הידיים מפוררים אותן לקערה ...

    תגובות

    פורסם לפני 8 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה