הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 99

החל מיוני 2010

    ארכיון למרץ, 2012

  • Tamar Gaash

    ביעור חמץ? תכינו פיצות - שתי גרסאות

    תצוגה מקדימה

    לבצק: 3 וחצי כוסות קמח רגיל כף גדושה של שמרים יבשים כפית סוכר כפית וחצי מלח 3 כפות שמן זית כוס וחצי מים פושרים מערבבים את הכל בקערה גדולה ולשים עד שמתקבל בצק אחיד ונעים למגע. אם הבצק מאד דביק אפשר לשמן את הידיים עם שמן זית (זה גם עושה טוב לבצק) עוטפים את הקערה ...

    תגובות

    פורסם לפני 8 years
  • Tamar Gaash

    עוגת תות שדה וחמוציות הפוכה

    תצוגה מקדימה

    מתכון של שרה מולטון (שפית בכירה במגזין האוכל האמריקאי Gourmet) משמנים בנדיבות רבה תבנית אינגליש קייק (לא חד פעמית – היא קטנה מידי) או תבנית עגולה בקוטר 24 ס”מ מפזרים 30 גרם סוכר על החמאה ומנענעים את התבנית כך שיצפה את התבנית בצורה אחידה. מפזרים בתחתית התבנית כוס וחצי של תותי שדה חתוכים + כוס ...

    תגובות

    פורסם לפני 8 years
  • Tamar Gaash

    שומר אפוי בתנור

    תצוגה מקדימה

    הירק/שורש הנהדר הזה בשיאו. הוא טעים טרי בסלט אבל כשהוא אפוי בתנור הוא מעדן של ממש. המתכון כל כך פשוט וקל להכנה שזה מביך.. לוקחים 5-6 ראשי שומר יפים ושמנמנים, שוטפים אותם היטב, מסירים את הקליפה העליונה שהיא לפעמים סיבית ולא עושה נעים בפה. בסכין חדה חותכים את בסיס השומר אבל לא יותר מידי – ...

    תגובות

    תגיות:

    פורסם לפני 8 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה