Tamar Gaash

הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 96

עוקבים: 66

החל מיוני 2010

  • Tamar Gaash

    עוגת אגסים איטלקית

    תצוגה מקדימה

    מתכון שעבר גיור קל, במקום גבינת מסקרפונה השתמשתי בגבינה לבנה למריחה, עוגה קלה כל כך להכנה ונהדרת מצרכים: כוס קמח כפית וחצי אבקת אפייה מעט מלח 1/4 כוס + כפית וחצי קורנפלור 3/4 כוס סוכר 3 ביצים כוס גבינת מסקרפונה (השתמשתי בגבינה לבנה למריחה של משק ביצרון אבל כל גבינה לבנה למריחה תתאים) 2 וחצי ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 weeks
  • Tamar Gaash

    עוגיות מלוחות ממכרות

    תצוגה מקדימה

    דקה לפני חג סוכות התכנסנו לסדנת אפייה והכרות עם הקמח החדש של בצק פריך מבית היוצר של שמרית. יחודו של הקמח הוא שהוא מכיל שומן וכל שנותר הוא להוסיף נוזלים בהדרגה לערבב במזלג או במיקסר ותוך דקותיים (ממש כך!) נוצר בצק פריך נוח מאד לעבודה. הקמח מגיע בשני “טעמים” לבצק פריך מלוח ולבצק פריך מתוק ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • Tamar Gaash

    עוגת בננות בציפוי שטרויזל* קינמון

    תצוגה מקדימה

    *שטרויזל – ציפוי פירורי שמקורו במטבח הגרמני אם פעם אכתוב ספר על עוגות זה יהיה על עוגות בננות.. כל כך אוהבת, רוב המתכונים אותו דבר אבל הגיוונים – המון…. עוגת בננות בציפוי שטרויזל (פירורים) קינמון לציפוי הפירורים: בקערית קטנה חצי כוס סוכר כפית קינמון שתי כפות קמח 30 ג חמאה לרסק בעזרת מזלג את המרכיבים ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • Tamar Gaash

    טעים (מאד) בשבע

    תצוגה מקדימה

    על סדנת בישול נהדרת מול השקיעה וסלט תפוחי אדמה קל במיוחד...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • Tamar Gaash

    לחם מסלק עם דבש, אגוזים וטימין

    תצוגה מקדימה

    כן, לחם מסלק, עם צבע וטעם נהדרים, קרום פריך ואם מורחים חמאה בנדיבות – מתאים לקפה אחרי שנת צהריים של יום שישי (בדיוק מה שקרה כאן עכשיו) חברת סנפרוסט הוציאה לשוק מוצר חדש: סלק שלם, קלוף ומבושל, מוציאים מהמקפיא ומתחילים להכין. ללחם הסלק אפילו לא חיכיתי שהסלק יפשיר, גיררתי אותו קפוא על המגררת והנה המתכון ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 months
  • Tamar Gaash

    עוגת בננות ונוטלה

    תצוגה מקדימה

    נכון תמיד כשקונים בננות נשארות אלה שאף אחד לא רוצה לאכול כי הן משחירות? במקום לזרוק שימו בשקית ניילון ולמקפיא כחצי שעה לפני שמתכננים על אפיית עוגה איתן יש להוציא מהמקפיא ולהפשיר אותן, כשמקלפים אותן הן כל כך רכות כמעט נוזליות – מעולה לעוגה הזו העוגה הזו חוץ מזה שקלה כל כך להכנה היא גם ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 months
  • Tamar Gaash

    עוגת גבינה בחושה כל כך קלה להכנה

    תצוגה מקדימה

    עוגת גבינה בחושה שהזמן שלוקח להכין אותה הוא בערך כמו הזמן שלוקח לקרוא את המתכון, אין צורך בגבינות ומוצרים יקרים ואפילו אין צורך במיקסר, מטרפה ידנית תספיק ואם אין מטרפה ידנית גם לערבב בכף זה בסדר.. מצרכים: 500 גרם גבינה לבנה (5 או 9 אחוז) כוס סוכר 3 ביצים חצי כוס שמן כפית תמצית וניל ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 months
  • Tamar Gaash

    עוגת גבינה לימונית משויישת

    תצוגה מקדימה

    עוגת גבינה לימונית אבל הפעם עם פסי צבע משויישים שמוסיפים טעם וצבע אפשר להכין את העוגה עם תחתית מביסקויטים טחונים + רבע כוס סוכר ו30 ג חמאה מומסת ולהדק לתבנית בשכבה אחידה, אפשר גם בלי, כאן העוגה היא ללא תחתית תבנית עגולה בקוטר 26 ס”מ מרופדת בנייר אפייה מחממים תנור לחום של 170 מעלות לתערובת ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 months
  • Tamar Gaash

    לזניה בולונז עם עלי לזניה ירוקים (מתרד)

    תצוגה מקדימה

    הלזניה שהכנתי היא מדפי לזניה ירוקים (מתרד, תוצרת דה צ’קו) אפשר כמובן אם דפי לזניה רגילים העיקר שיהיו איכותיים, במילוי ראגו בולונז בדרך כלל מקפידה לקנות תוצרת הארץ אבל כשמגיע למוצרי פסטה ועגבניות משומרות – רק תוצרת איטליה, התוצרת המקומית הישראלית לא מספיק איכותית (לטעמי) הכמויות הן לתבנית קטנה בגודל 20X10 מצרכים 500 ג’ בשר ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 months
  • Tamar Gaash

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    תצוגה מקדימה

    הפסח הזה כולנו מסובין, יחד באותו שולחן, צמחוני מול קרניבור, מזרח מול מערב, שונא דגים מול חובב גפילטע פיש:)...

    תגובות

    פורסם לפני 8 months

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה