Tamar Gaash

הבלוג של Tamar Gaash

פּה גדול

עדכונים:

פוסטים: 100

עוקבים: 66

החל מיוני 2010

  • תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • Tamar Gaash

    פבלובה פרי סטייל

    תצוגה מקדימה

    מנת הקינוח האהובה עלי ביקום ותמיד פחדתי להכין אותה מסתבר שקלה מאד להכנה המתכון מבוסס על מתכון שראיתי בתוכנית של נייג’לה לאוסון אהובתי וככה מכינים מחממים את התנורר לחום 180 מעלות ומרפדים את תבנית האפייה הגדולה של התנור בנייר אפייה בקערת המערבל עם קרס העירבול (זה שנראה כמו בלון) שמים שלושה חלבונים ומתחילים להקציף כשקצף ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • Tamar Gaash

    לחם מוזלי ופירות יבשים

    תצוגה מקדימה

    גם לחם גם עוגה, טעים עם חמאה וריבה משובחת או בלי כלום בקערה מס’ 1 לשים: כוס וחצי קמח רגיל שקיק אבקת אפייה 1/4 כפית מלח 2 כפיות שטוחות אבקת קינמון כפית אבקת הל טחון חצי כוס מוזלי (עם איזה תוספות שאוהבים, ממש לא משנה) מערבבים עם כף קערה מס’ 2 לערבל במיקסר או בכף: ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 months
  • Tamar Gaash

    ריבועי שיבולת שועל וחמוציות

    תצוגה מקדימה

    ריבועי שיבולת שועל, 10 דקות הכנה בקערה וכף אחת בלבד אחרי מעבר דירה מהכפר לעיר כולל שלושה חתולים כפריים שנאלצו בעל כורחם להפוך לעירונים, סוף סוף הגעתי (כמעט) אל המנוחה והנחלה ספלים חדשים ומזג אוויר אפרורי הם עילה טובה לאפייה ריבועי שיבולת שועל וחמוציות – הכל בקערה אחת לתחתית: כוס ורבע קמח רגיל כוס ורבע ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 months
  • Tamar Gaash

    עוגת אגסים איטלקית

    תצוגה מקדימה

    מתכון שעבר גיור קל, במקום גבינת מסקרפונה השתמשתי בגבינה לבנה למריחה, עוגה קלה כל כך להכנה ונהדרת מצרכים: כוס קמח כפית וחצי אבקת אפייה מעט מלח 1/4 כוס + כפית וחצי קורנפלור 3/4 כוס סוכר 3 ביצים כוס גבינת מסקרפונה (השתמשתי בגבינה לבנה למריחה של משק ביצרון אבל כל גבינה לבנה למריחה תתאים) 2 וחצי ...

    תגובות

    פורסם לפני 7 months
  • Tamar Gaash

    עוגיות מלוחות ממכרות

    תצוגה מקדימה

    דקה לפני חג סוכות התכנסנו לסדנת אפייה והכרות עם הקמח החדש של בצק פריך מבית היוצר של שמרית. יחודו של הקמח הוא שהוא מכיל שומן וכל שנותר הוא להוסיף נוזלים בהדרגה לערבב במזלג או במיקסר ותוך דקותיים (ממש כך!) נוצר בצק פריך נוח מאד לעבודה. הקמח מגיע בשני “טעמים” לבצק פריך מלוח ולבצק פריך מתוק ...

    תגובות

    פורסם לפני 8 months
  • Tamar Gaash

    עוגת בננות בציפוי שטרויזל* קינמון

    תצוגה מקדימה

    *שטרויזל – ציפוי פירורי שמקורו במטבח הגרמני אם פעם אכתוב ספר על עוגות זה יהיה על עוגות בננות.. כל כך אוהבת, רוב המתכונים אותו דבר אבל הגיוונים – המון…. עוגת בננות בציפוי שטרויזל (פירורים) קינמון לציפוי הפירורים: בקערית קטנה חצי כוס סוכר כפית קינמון שתי כפות קמח 30 ג חמאה לרסק בעזרת מזלג את המרכיבים ...

    תגובות

    פורסם לפני 8 months
  • Tamar Gaash

    טעים (מאד) בשבע

    תצוגה מקדימה

    על סדנת בישול נהדרת מול השקיעה וסלט תפוחי אדמה קל במיוחד...

    תגובות

    פורסם לפני 8 months
  • Tamar Gaash

    לחם מסלק עם דבש, אגוזים וטימין

    תצוגה מקדימה

    כן, לחם מסלק, עם צבע וטעם נהדרים, קרום פריך ואם מורחים חמאה בנדיבות – מתאים לקפה אחרי שנת צהריים של יום שישי (בדיוק מה שקרה כאן עכשיו) חברת סנפרוסט הוציאה לשוק מוצר חדש: סלק שלם, קלוף ומבושל, מוציאים מהמקפיא ומתחילים להכין. ללחם הסלק אפילו לא חיכיתי שהסלק יפשיר, גיררתי אותו קפוא על המגררת והנה המתכון ...

    תגובות

    פורסם לפני 12 months
  • Tamar Gaash

    עוגת בננות ונוטלה

    תצוגה מקדימה

    נכון תמיד כשקונים בננות נשארות אלה שאף אחד לא רוצה לאכול כי הן משחירות? במקום לזרוק שימו בשקית ניילון ולמקפיא כחצי שעה לפני שמתכננים על אפיית עוגה איתן יש להוציא מהמקפיא ולהפשיר אותן, כשמקלפים אותן הן כל כך רכות כמעט נוזליות – מעולה לעוגה הזו העוגה הזו חוץ מזה שקלה כל כך להכנה היא גם ...

    תגובות

    פורסם לפני 12 months

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה