הבלוג של takecontrol

takecontrol

שמי מירב סהר, נשואה לאופיר סהר ואמא לשלוש ילדות מקסימות. במשך כל חיי נלחמתי במשקל וניסיתי אינספור דיאטות כדורים,תרסיסים,ספירת קלוריות וכו' וכמו בכול דיאטה ירדתי במשקל וברגע שהפסקתי החזרתי הכול ועם תוספת... +עוד

שמי מירב סהר, נשואה לאופיר סהר ואמא לשלוש ילדות מקסימות. במשך כל חיי נלחמתי במשקל וניסיתי אינספור דיאטות כדורים,תרסיסים,ספירת קלוריות וכו' וכמו בכול דיאטה ירדתי במשקל וברגע שהפסקתי החזרתי הכול ועם תוספת ריבית. בלידת ילדתי השניה נחשפתי לקונספט דיאטת 17 הימים מכיוון שלא יכלתי לוותר על פחמימות כאמא מניקה התחלתי לבנות לעצמי תפריט שיתאים לצרכי ההנקה שביתי תקבל את כל אבות המזון בחלב וככה נולדה לה השיטה. מה זה משנה כמה תרדו במשקל בספירת נקודות, ללא פחמימות, ארוחות מוכנות וכו'… בסופו של דבר תצטרכו להפסיק להיות בדיאטה ותחזרו לכמויות רגילות מבלי לספור וללא הקפדה. שיטת מירב סהר באה ללמד אתכם איך לבשל בריא יותר ומהיר יותר כדיי להצליח צריך לרצות להחליף את אורח החיים שלכם לבריאים יותר ותוך כדי הלמידה יורדים גם במשקל. השיטה אותה פיתחתי על סמך ניסיוני האישי היא שיטה שעבדה בשבילי ויכולה לעבוד בשביל כל אחד ואחת מכם. תוכלו להתמיד בה לאורך זמן ולהפוך אותה לאורח החיים שלכם. הקמתי את האתר במטרה לחלוק איתכם את השיטה,לעזור לכם לרזות ולקחת שליטה על הגוף שלכם ולנהל אורח חיים בריא שישפיע באופן ישיר על הנפש של כל אחד ואחת מכם , כבר אמרו את זה לפניי "נפש בריאה בגוף בריא". המוטו שלי: רק אתה יכול לקחת שליטה על המוח שלך,תאמין שאתה יכול והדרך אל המטרה סלולה עבורך". מאחלת לכולם הצלחה מרובה מירב סהר

עדכונים:

פוסטים: 3

החל מיולי 2019

פחזניות - דף הבית

שלום לכולם

שמי מירב סהר והשיטה אותה פיתחתי נקראת שיטת ה-30 (לא אלאה אותכם במידע על השיטה כאן, הכל אודות השיטה תוכלו לקרוא בקישור הזה).

אני מאמינה שהדרך הנכונה לרדת במשקל ולשמור עליו היא לדאוג שיהיה לנו כמה שיותר קל להתמיד, דיאטות כסאח לא חסר אבל הבעיה העיקרית בדיאטות אלו היא שלא ניתן להפוך את הדיאטה לאורח חיים,

לכן את כל המשקל שתורידו בדיאטה תחזירו עם ריבית לאחר שתיגמר הדיאטה (אני מאמינה שאף אחד לא רוצה להיות אקורדיון).

יתרונה של שיטת ה-30 על פני דיאטות אחרות הוא שהמתכונים מתמקדים במאכלים נפוצים (והרבה פעמים גם מאוד משמינים) שכולנו רגילים לצרוך ביום יום והחלפה של המרכיבים הבעייתיים באותם מאכלים,

בעקבות העובדה שהשינוי שאנחנו מסגלים לעצמנו הוא לא במאכלים עצמם אלא במרכיבים הרבה יותר קל לנו להתמיד ולהפוך את השיטה לדרך חיים.

עד כאן ההקדמה, הנושא הראשון שבחרתי להתחיל איתו הוא מתכוני הקינוחים משום שזה המקום שבו רובנו נופלים וברצוני להתחיל עם מתכון לפחזניות ללא סוכר בהשראת לימור קומרז-מכלוף מקבוצת אמהות מבשלות ביחד.

על  פי שיטת מירב סהר, פחזניות הן לא מילה גסה, וניתן לאכול אותן גם אם אנו שומרים על אורח חיים בריא.

לפניכן המתכון המותאם לשיטה של פחזניות טעימות בלי כל הסוכר והקמח הלבן ובלי הקלוריות העודפות.

מרכיבים:

עוגייה

קרם קצפת

  • קופסא גבינה לבנה 5%
  • קופסא קרם קוקוס ללא נוזלים (לאחר 3 שעות קירור)
  • 1 אינסטנט פודינג ללא סוכר

הוראות הכנה:

עוגייה

  • שמים בסיר קטן על הגז כוס מים,3 כפות שמן, כף ממתיק וקורט מלח ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים 5 כפות קמח כוסמין ומערבלים עם מיקסר עד עיסה אחידה
  • מוסיפים את הביצים (כל אחת לחוד) וממשיכים לערבל
  • מכניסים לשקית זילוף, מזלפים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-35 דקות
  •  לכבות את התנור ולתת לפחזניות להתקרר

קרם קצפת

  • להקציף את כל מרכיבי הקצפת ביחד עד קבלת קצפת אחידה. לפתוח את הפחזניות בעזרת סכין ולזלף את הקרם פנימה.

מכל הכמות אמור לצאת כ-25 פחזניות, ומכיל 8 מנות שומן, 5 מנות פחמימה, 2 מנות ביצים ומנת מוצרי חלב (פירוט על עקרונות השיטה וכמויות מותרות ניתן למצוא כאן),

3 פחזניות באות על חשבון מנת שומן.

זה המתכון הראשון בסדרת הקינוחים של מירב סהר, התעדכנו איתנו ותוכלו לשנות את אורח החיים שלכם, לרדת במשקל ולשמור עליו לאורך זמן.

לעוד מתכונים במגוון קטגוריות, סגנונות ומטבחים ניתן להיכנס לקישור הבא

בנוסף ניתן להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי מירב סהר שיטת ה-30

עקבו אחרי גם באינסטגרם

למתכוני וידאו ניתן להצטרף לערוץ היוטיוב שלי

מקווה לראות אתכם כאן גם במתכון הבא בסדרה

עוד מהבלוג של takecontrol

פאי שוקולד שיטת ה-30

פאי שוקולד - שיטת ה-30 שוקולד הוא מרכיב שרובנו אוהבים. לשוקולד, או ליתר דיוק לקקאו הרבה תכונות מועילות ויתרונות תזונתיים, אך הבעיה היא ששוקולד מגיע עם סוכר, והרבה. הדרך להנות מכל יתרונות הקקאו בלי הסוכר היא לשלוט על...

תגובות

פורסם לפני 2 weeks

גליליות נוגט וקצפת

שוב שלום לכולם, שוב בסדרת הקינוחים המותאמים לשיטה שלי (שיטת ה-30), והפעם מתכון שעבדתי עליו הרבה זמן, גליליות מצופות בממרח אגוזי לוז וממולאות בקצפת, יאמי. מתכון קליל, מהיר וטעים שלא תרצו שייגמר, לכן דאגו שתמיד יהיה לכם...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה