הבלוג של דורית מנו - טל אור

Sweet Dooly

פתאם קמה דורית בבוקר החליטה שהיא סוויט דולי והתחילה ללכת. אני אוהבת לאפות, לבשל, לשחק עם מתוקים ליצור-לא רק עם אוכל, כמה שיותר להנות מהחיים וממה שיש.

עדכונים:

פוסטים: 46

החל ממרץ 2014

 

 

פרק ראשון – פרולוג
לפני שנתיים או שלוש בבוקרו של יום הולדתי בשעה שמונה וחצי בבוקר (גם היא ידעה שאסור להעיר אותי מוקדם) נחתה אצלי בבית אושרה מנור או בשם הקיצור אושר עם עוגה וסלסלה מלאת אבני חן.

שקופית1

 

חלק שני – תחילת הסיפור
עברו שנתיים או שלוש והסלסלה נחה לה על המדף. בזמן האחרון בשיטותיי בפינטרס (שזה מקום השראה נהדר או כמו שאחותי בספרדית מילולית קוראת לזה אצ’דרה דה אורס ובעברית מילולית מורחת זמן), מצאתי משחקים באותיות בכל מיני צורות. אני הסתכלתי על הסלסלה, היא הסתכלה עלי וידעתי שהגיעה הזמן.

שקופית2

 

חלק שלישי-התהליך
אז נכון בדרך גם הייתי בדרום תל אביב למצוא אבנים נוספות ולפני שהלכתי לישון עצרתי להסתכל על האותיות שלי, צבעתי קנבסים כדי שיתאימו לאותיות וכמובן שנשאבתי והמשכתי לעבוד עד השעות הקטנות של הלילה וכך חלף לו שבוע.

שקופית3

 

חלק רביעי – סוף הסיפור
היום בבוקר כולי נפעמת מהיצירה שלי (טוב, צניעות אף פעם לא היה הצד החזק שלי חח) מתקשרת אושר ומספרת לי שמצאה בעבודה תיק אותו חיפשה בנרות כבר שבוע. היא מדברת ואני אומרת לה: רגע, רגע, יש לי הפתעה בשבילך, זוכרת את האבנים שהבאת לי? ואחרי שהיא מקבלת במייל את התמונות אני אומרת לה, את רואה, את מוצאת תיקים ואני מתעסקת באבנים.

שקופית4

 

והיא עונה לי: “כל אחד הופך את האבן של חייו”.

שקופית5

 

אז כן. אני אמנם סוויט, אבל בימים אלה אני הופכת אבנים ואלוהים כמה שאני נהנית מזה ואיזה אוצרות אני מוצאת! ולכן, מתוקים שלי, לא יכולתי שלא לשים את פה את יצירת האבנים שלי.

 

שקופית13

 

ואם אתם כבר כאן תקפצו ל SWEET DOOLY ותעשו לייק.

יום מלא אהבה מתוקים שלי!!

 

עוד מהבלוג של דורית מנו - טל אור

תצוגה מקדימה

תפוחי אדמה בתנור

המתכון שאתם הרוסים עליו תפוחי אדמה בתנור ועכשיו הסרטון איך מכינים שלב אחרי שלב את תפוחי האדמה בתנור. הבהרה - בדרך כלל אינני נוהגת להשתמש בתבנית חד פעמית אולם פה זה...

תצוגה מקדימה

דג סלמון בתנור

ביום שישי אצלנו בארוחה דג הסלמון הוא להיט. בניגוד לדעה הרווחת אצלנו אין חריימה וגם לא דג עם רוטב. בפסח האחרון במקום הדגים המטוגנים הקלאסים הגשנו את הסלמון. זו היתה הצלחה היסטרית. הסלמון הוא הדג הנבחר עם התיבול המיוחד של...

תצוגה מקדימה

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות. עד שלא טעמתי לא הבנתי על מה מדובר. אצלנו קוראים  להם לחמניות עננים בגלל הרכות הנהדרת. והכנתי לכם סרטון הדגמה : [youtube...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה