הבלוג של דורית מנו - טל אור

Sweet Dooly

פתאם קמה דורית בבוקר החליטה שהיא סוויט דולי והתחילה ללכת. אני אוהבת לאפות, לבשל, לשחק עם מתוקים ליצור-לא רק עם אוכל, כמה שיותר להנות מהחיים וממה שיש.

עדכונים:

פוסטים: 212

עוקבים: 154

החל ממרץ 2014

מדריך מושלם להכנת נשיקות מרנג בצבעי כחול לבן כולל סרטון הדרכה

15/04/2018

שיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות השבעים של המדינה

הכנתי סרטון : המתכון המושלם להכנת נשיקות מרנג בכחול לבן
שלב אחרי שלב איך מכינים נשיקות.

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

לכבוד יום העצמאות השבעים של המדינה
החלטתי להכין עוגיות עוגיות ומתוקים מכל הסוגים, בצבעי כחול לבן.
התחלתי עם נשיקות מרנג בכחול לבן,
ממתקים שהילדים משתגעים עליו.
הם נעלמים בפה במהירות, הם צבעוניים הם נהדרים.
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק מכינים את הנשיקות בשני צבעים
כחול ולבן ליום העצמאות השבעים של המדינה.

שבעה מתכונים מתוקים לשבעים שנות המדינה תוכלו למצוא כאן – שבעה מתכונים מתוקים ליום העצמאות

מתכונים ליום העצמאות

הקטע הכי חשוב הוא להכין את החלבונים לקצף יציב וחזק.
יש אנשים שפוחדים מהתהליך אבל עם הוראות נכונות שום דבר לא יכול להתפקשש.
שמים את החלבונים בקערת הקצפה במיקסר,
מפעילים לכמה שניות למהירות בינונית ואחרי שלוש ארבע שניות מעבירים למהירות גבוהה.
מהשלב הזה לא נוגעים בקערת המיקסר! כלום.
מסתכלים איך הקצף הופך ללבן ויציב.
רק כשהקצף יציב מוסיפים את הסוכר בכמה פעמים לאט.
עם המרנג לא ממהרים לשום מקום.
כשהקצף יציב, אם אתם אמיצים, הופכים את הקערה, החלבונים לא יפלו לשום מקום, סימן שהצלחתם.
תוכלו לראות בסרט איך החלבונים בטון!
אחרי שהקצף מוכן מחלקים את התערובת לשניים.
חצי מוציאים לקערה נוספת, לחצי מוסיפים טיפת צבע מאכל כחול
ועוד שני סיבובים במיקסר.

מעבירים לשקית זילוף חצי מהתערובת הלבנה וחצי מהתערובת הכחולה
וככה יש לנו נשיקות בשני צבעים.

מה צריך בשביל להכין נשיקות מרנג?

3 חלבונים
1 כוס סוכר

בקערת מיקסר שמים את החלבונים ומפעילים במהירות בינונית כשתי דקות.
להעביר למהירות מהירה ולתת לחלבונים לתפוח.
רק אחרי שהחלבונים הופכים לעיסה תפוחה להוסיף את הסוכר כפית אחרי כפית.
בתבנית אפיה מניחים נייר אפיה. אין צורך לשמן.
עם שקית זילוף יוצרים עיגולים קטנים על נייר האפיה.
בתנור שחומם מראש ל -100 מעלות מייבשים את המרנגים שלוש שעות.
אחרי שמכבים את התנור משאירים את המרנגים בתנור עוד כשעה לפחות.
שומרים בקופסה סגורה ואטומה עד יומיים עד להגשה.
אצלי הם כבר שלושה ימים בקופסה סגורה והמרנגים עדיין קשים.

לעוד מתכונים נהדרים לעוגות רק ללחוץ כאן – מתכונים לעוגות

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

עוד מתכונים מצולמים תוכלו למצוא בערוץ היוטיוב שלי

בהזדמנות חגיגית זו שאתם פה שמחה לבשר לכם שפתחתי אתר חדש שכולו שלי, אשמח מאד אם תבואו לבקר בו. רק ללחוץ כאן: SWEET DOOLY   חג שמח!!!

על מנת לקבל עדכון על כל מתכון חדש, תלחצו פה-  [email protected]  והמייל הבא שלכם יהיה מתוק. רק טוב חברימים!

נשיקות מרנג בכחול לבן

עוד מהבלוג של דורית מנו - טל אור

תצוגה מקדימה

תפוחי אדמה בתנור

המתכון שאתם הרוסים עליו תפוחי אדמה בתנור ועכשיו הסרטון איך מכינים שלב אחרי שלב את תפוחי האדמה בתנור. הבהרה - בדרך כלל אינני נוהגת להשתמש בתבנית חד פעמית אולם פה זה...

תצוגה מקדימה

דג סלמון בתנור

שמחה לבשר לכם שהמתכון לדג סלמון בתנור זכה במקום השני בטופ 5 של המאכלים הכי אהובים בסלונה בשנת 2015. ובלעדיכם זה לא...

תצוגה מקדימה

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות. עד שלא טעמתי לא הבנתי על מה מדובר. אצלנו קוראים  להם לחמניות עננים בגלל הרכות הנהדרת. והכנתי לכם סרטון הדגמה : [youtube...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה