הבלוג של דורית מנו - טל אור

Sweet Dooly

פתאם קמה דורית בבוקר החליטה שהיא סוויט דולי והתחילה ללכת. אני אוהבת לאפות, לבשל, לשחק עם מתוקים ליצור-לא רק עם אוכל, כמה שיותר להנות מהחיים וממה שיש.

עדכונים:

פוסטים: 238

עוקבים: 153

החל ממרץ 2014

לחמניות הזיתים שלי במגוון טעמים ואני מופיעה בתוכנית הבוקר “פודיז”

25/11/2017

לחמניות מהירות עם גבינה בהמון טעמים

הכל התחיל עם המכתב שכתבתי למנכ”ל הטלוויזיה.
בימים אלה אני לומדת בביה”ס לשיווק דיגיטלי של “סלונה” ו”בנק לאומי”.
שיעורי הבית היו לכתוב מכתב ללקוח פוטנציאלי.
התלבטתי רבות ובסוף החלטתי ללכת עם הרצונות שלי עד הסוף,
החלטתי שאני לא פוחדת להגיד את מה שאני רוצה ולעוף קדימה.
כתבתי מכתב למנכ”ל הטלויזיה ובו ביקשתי פינה או תוכנית משלי.
בסוף המכתב פניתי אליכם אהובות ואהובים שלי וביקשתי דבר פשוט-
תעזרו לי לשתף את המכתב הזה כדי שיגיע לכמה שיותר אנשים
ואולי מישהו ישמע אותי.
אפילו אני לא תיארתי לעצמי את הגל הסוחף שזה עשה.
המוני ליקיים ומאות שיתופים ברשתות החברתיות עשו את שלהם.

לחמניות מהירות עם גבינה בהמון טעמים

לחמניות הזיתים ואני מגיעות לתוכנית פודיז

הראשונה שפנתה אלי היתה נועה רוזין מהתוכנית “פודיז” שכתבה לי,
שהיא אמנם לא מנכ”ל הטלויזיה אבל תשמח לארח אותי אצלה בתוכנית.
נועה מגישה תוכנית יומית בשם “פודיז” בערוץ 13- רשת.
אני בצילומים באולפן פודיז, בערוץ 13 רשת.

לחמניות מהירות עם גבינה בהמון טעמים

פה תוכלו לראות אותי מתארחת בתוכנית

שמחתי מאד והגעתי לתוכנית עם לחמניות זיתים מהירות.
צירפתי לינק בו תוכלו לראות את כל התוכנית בה התארחתי.
אם לא תרצו לראות את כל התוכנית רוצו לדקה 35.40 – שם נכנסתי לשידור.
בשביל לראות את התוכנית לחצו כאן – תוכנית פודיז עם נועה רוזין – נועה מארחת אותי בתוכנית

לחמניות מהירות עם גבינה בהמון טעמים

אני חייבת להודות שזו היתה בשבילי התרגשות אדירה אבל האמת נהניתי מיליונים.

נועה מקסימה ולבבית שאלה אותי על הפירוש של “ערב טוב קיסריה!”
“ערב טוב קיסריה” נולד בקורס הבישול היוקרתי של סלונה “פשוט לבשל” בו נבחרתי להיות מנטורית.
סיפרתי בו שהמתכון של הלחמניות צבר מעל 25 אלף כניסות ביום,
וכדי שאנשים יבינו את המשמעות, הסברתי ש-8 פעמים האמפי בקיסריה זה עשרים וחמש אלף איש.
מאז ”ערב טוב קיסריה” הוא המשפט האהוב עלי.

לחמניות מהירות עם גבינה בהמון טעמים

לחמניות מהירות עם גבינה בהמון טעמים

מאחר ולחמניות הזיתים כבר עשו היסטוריה וכולם אוהבים אותם,
נשים סיפרו שהכינו את הלחמניות לא רק עם זיתים אלא עם תירס, פטריות, טונה,
החלטתי לכבוד התוכנית להכין את הלחמניות במגוון טעמים.
הכנתי את הלחמניות עם תירס ולחמניות עם פטריות.

איך מכינים לחמניות במגוון טעמים?

מכיוון שלהכין את הלחמניות מאד קל אתם יכולים לגוון עם הטעמים.
למטה, בפינת המתכון יש את הכמויות המדוייקות ללחמניות עם תירס ולחמניות עם פטריות,
אבל אתם יכולים להכין את אותה הבלילה של הלחמניות,
שזה אומר: ביצים, קוטג’, גבינה צהובה, שמן וקמח ולהוסיף את מה שאתם אוהבים.

לחמניות גבינה לבנה מלוחה ותרד –
תוסיפו כ-100 גרם גבינה מגורדת מלוחה עם כוס תרד טחון תערבבו הכל ביחד – נהדר!
לחמניות עם עגבניות מיובשות –
לתערובת להוסיף עגבניות מיובשות עם שמן חתוכות לפסים או קוביות. כוס עגבניות מיובשות.
לחמניות עם טונה –
להוסיף לתערובת קופסת טונה ולערבב הכל ביחד.

אהובות ואהובים שלי, אני כל כך מודה לכם על העזרה שהגשתם לי כששיתפתם את הפוסט שלי
ועזרתם לי לפרוץ קדימה. תודה לכל אחת ואחד מכם מעומק ליבי ובאהבה רבה!
תודה רבה!!

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים לארוחות ערב קלות תוכלו למצוא כאן רק ללחוץ – מתכונים לילדים

לחמניות מהירות עם גבינה בהמון טעמים


סוויט טיפ
כמות  הבלילה הספיקה לאפיית 24 לחמניות בתבנית של מאפינס/קאפקייס

מה צריך ל-לחמניות גבינה עם תירס?

3 ביצים
1 קופסת גבינה קוטג’
200 ג’ גבינה צהובה מגוררת
חצי כוס שמן
1 קופסה (320גרם) של תירס מתוק
1 כוסות קמח תופח
כרבע כוס שומשום

מה צריך ל-לחמניות גבינה עם פטריות?

3 ביצים
1 קופסת גבינה קוטג’
200 ג’ גבינה צהובה מגוררת
חצי כוס שמן
8-10 פטריות קצוצות לריבועים
1 כוסות קמח תופח
כרבע כוס שומשום

איך מכינים לחמניות תירס או פטריותת?

הכי פשוט. שמים בקערה את כל החומרים, מערבבים ובסוף מוסיפים את הקמח.
(פעם מוסיפים את הפטריות ופעם את התירס).
מרססים תבנית מאפין בספרי שמן ומעבירים הבלילה עם כף. בסיום מפזרים שומשום מעל.
או – משמנים תבנית מרובעת או עגולה, מרססים עם ספרי שמן מעבירים העיסה לתבנית ומפזרים שומשום מעל.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה והבית מתמלא ריחות משגעים!
מוציאים מהתנור וכבר כשחותכים מתחילים לאכול ואל תגידו שלא הזהרתי(:

 גירסה לפסח:

במקום קמח תופח להחליף לכוס קמח תפוחי אדמה וכפית א.אפיה

ותודה לחגית גיאט זנו על הרעיון.

ואיתמר גור נתן טיפ נוסף לחולי צליאק
להחליף את הקמח בקמח קונדיטור ואבקת אפיה.
הנה ההמלצה

enj

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

חנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP

על מנת לקבל עדכון על כל מתכון חדש, תלחצו פה-  [email protected]  והמייל הבא שלכם יהיה מתוק. רק טוב חברימים!

 

עוד מהבלוג של דורית מנו - טל אור

תצוגה מקדימה

תפוחי אדמה בתנור

המתכון שאתם הרוסים עליו תפוחי אדמה בתנור ועכשיו הסרטון איך מכינים שלב אחרי שלב את תפוחי האדמה בתנור. הבהרה - בדרך כלל אינני נוהגת להשתמש בתבנית חד פעמית אולם פה זה...

תצוגה מקדימה

דג סלמון בתנור

שמחה לבשר לכם שהמתכון לדג סלמון בתנור זכה במקום השני בטופ 5 של המאכלים הכי אהובים בסלונה בשנת 2015. ובלעדיכם זה לא...

תצוגה מקדימה

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות. עד שלא טעמתי לא הבנתי על מה מדובר. אצלנו קוראים  להם לחמניות עננים בגלל הרכות הנהדרת. והכנתי לכם סרטון הדגמה : [youtube...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה